Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Carnagiu pe drumul spre Petea. Un autoturism a intrat sub un Tir. Șoferul a murit pe loc (FOTO)

accident satu mare - dorolt9Un groaznic accident de circulație s-a petrecut în jurul orei 19.00 pe drumul dintre Satu Mare de Vama Petea, în apropiere de localitatea Dorolț. Un sătmărean de doar 29 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina pe care o conducea, un Opel Tigra, sub un Tir. Acesta a fost cu greu scos de către pompieri dintre fiarele contorsionate ale mașinii.

Autoturismul Opel Tigra, având numărul de înmatriculare SM 01 SKO, la volanul căruia se afla un bărbat, venea dinspre Dorolț spre Satu Mare. La un moment dat, a vrut să intre într-o depășire dar nu a observat că din sens opus venea un Tir. Autoturismul a intrat sub mastodont, a fost târât câțiva zeci de metri după care a fost aruncat în șanț. 

În urma impactului, șoferul autoturismului a decedat pe loc. De fapt, mașina a fost atât de grav avariată încât două echipe de descarcerare de la ISU Satu Mare abia l-au scos dintre fiarele contorsionate. 

Pe o distanță de câțiva zeci de metri, tot drumul a fost presărat cu bucăți din autoturism. Șoferul Tir-ului a ieșit cu mastodontul de pe șosea, reușind să-l oprească în câmp, la mai bine de 150 de metri de locul impactului. 

Potrivit datelor prezentate de purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Răducu Silaghi, șoferul autoturismului care și-a pierdut viața este un tânăr de 29 de ani, din Lazuri. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv asfalt umed, a pătruns pe contrasens unde a intrat sub un autocamion marca Volvo condus de un șofer în vârstă de 40 de ani din Carei. Șoferul mastodontului a fost testat cu alcooltest-ul, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările. 

Traficul spre Vama Petea a fost blocat aproape două ore în urma tragicului accident. 

 

15 comentarii

  1. Danut Bandula Răspunde

    S-a auzit bubuitura ceva gen explozie undeva de la vreo 2 km de locul accidentului.

  2. Attila Tar Răspunde

    Sincere condoleante familiei

  3. Szandraa Szandraa Răspunde

    Dumnezeul sa-l ierte… Dormi in pace !! 🙁 🙁

  4. Demian Sorin Răspunde

    Mie mi mila de soferu de TIR.
    (nu pot sa am sentimente față de inconștienți)

  5. Unu' Răspunde

    N-a văyut camionul? Pe naiba, s-a crezut zmeu!
    Un dobitoc în minus! Pagubă-n ciuperci!
    Noroc că dobitocul a murit singur!

  6. Pop Ioan Răspunde

    Cu inca un cretinel in minus.Cica nu a vazut un tir care vine din fata…Era ascuns in iarba?? A fortat depasirea.Se credea smecher cu un Tigra “puscat”.Atentie la legile fizicii.Sint valabile pt toti chiar daca unii neaga acest fapt.

  7. Cascavalul Frumos Răspunde

    foarte bine,o sa dorm mai bine la noapte stiind ca suntem cu inca un fraier in minus

    • Alex Răspunde

      Stii Trapista draga,Tatal Nostru Cel de Sus e foarte glumet in ultima vreme!Nu cumva urmatoarea gluma s-o faca chiar cu tine!

    • eva Răspunde

      Nu va rusine ameni sateti ne buni un baia sa pierdut veata inrun accident si voi ameni asa sinteti ne simtit. Nici nati sti ce sa intimpalat si dati smecher si va zigniti un deces. Nu aveti un pic macar bun simti. Sava fie rusine ameni buni!!!!!

  8. Zonga Mark Răspunde

    Sugi **** ce fraer iesti

  9. Cascavalul Frumos Răspunde

    Zonga Mark in primul rand nu stii sa scrii ''fraier'' si ''esti'' corect, practic esti un analfabet, nu stiu cum ai reusit sa iti faci cont de facebook. in al doilea rand, tu trebuia sa fi langa sofer, ca sa mai scapam de unu daca tot asa e. oricum la 18 ani, cand vei avea masina o sa prinzi primul stalp, o sa am eu grija sa il plantez eu acolo.

  10. Cascavalul Frumos Răspunde

    Istvanka Poncok nu are de ce sa-l ierte, l-o iertat deja ca a plecat dintre noi. Pace tuturor!

  11. Cascavalul Frumos Răspunde

    eva esti o proasta care nu stie sa scrie corect mars in clasa 1!!!!proasta dracului ce esti!!!te-as lega de masina si te-as trage pe tot strada botizului pana piele nu ramane pe tine!!!!

  12. Cascavalul Frumos Răspunde

    alex draga sa te muti langa tatal nostru acolo sus,nu avem nevoie de dumele tale sfinte!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.