Centura Sătmarului, revine la Satu Mare după 23 de ani. Ce spun organizatorii (FOTO)

26 mai 2016 | 5 comentarii

Centura Satmarului, Dorel Coica, Flrin Mucultan (11)La acest sfârșit de săptămână, la Satu Mare se va desfășura, după o pauză de 23 de ani, o nouă ediție a competiției de box intitulată ”Centura Sătmarului”. Organizatorii competiției i-au invitat astăzi, prin intermediul unei conferințe de presă desfășurată la sediul Primăriei Satu Mare, pe toți sătmărenii să participe  la această gală de box.

Primarul Dorel Coica a arătat că reluarea organizării acestei competiții este foarte importantă pentru Satu Mare și că își dorește să fie o gală reușită.

Organizatorul principal al competiției, Florin Mulcuțan, a precizat că Centura Sătmarului revine la Satu Mare după 23 de ani, ultima dată fiind organizată în 1993. De asemenea, a mulțumit primarului Dorel Coica pentru ajutorul acordat la organizarea competiției.

La această gală de box vor participa între 80 și 100 de concurenți, inclusiv fete, de la 15 cluburi din țară precum și din Franța, Germania și Slovacia.

Prezentarea echipelor va avea loc vineri, iar deschiderea oficială a competiției se va desfășura sâmbătă, 27 mai, de la ora 15.00, în sala din curtea LPS Satu Mare. Duminică, de la ora 12.00 vor începe gala finalelor.

Atât delegatul Federației Române de Box, Viorel Pleșca, cât și președintele Asociației de Box Satu Mare, Ioan Gavriș, sau președintele Clubului Voința, Ioan Ghere, au apreciat organizarea Centurii Sătmarului, implicarea conducerii Primăriei Satu Mare și au precizat că își doresc o gală reușită de box la Satu Mare.

Intrarea este liberă. 

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Fara Cap spune:

  Cat de prost sa fii sa promovezi ceva intitulat “Centura Satmarului” chiar in campanie.

  Din pacate nu Centura asta o asteptam.

 2. BoxNuCox spune:

  eu m-as fi ingrijorat un pic daca “Centura Satmarului” revenea, de exemplu, la…Jibou.

 3. KO spune:

  Nu vine sa cred la ochi, centura in satu mare tip box. Daca primarul a fost impotent in privinta centurii de ocolire, macar in sport sa avem centura satmarului.
  Sper ca alegatorii sa le multumeasca cu KO COICA la vot.

 4. Unu' spune:

  Florine, trebuia să-i f..i un uppercut lui dorel amu dacă tot a stat lângă tine …

 5. primar 0 spune:

  bai am crezut ca se face centura pentru camioane, extraordinar de mincinos primar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest