Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Concurs regional de darts la Satu Mare. Condițiile de participare

backdoor darts clubAsociația Sportivă Backdoor Darts Club Satu Mare, afiliată la Federația Română de Darts, organizează sâmbătă, 7 mai, începând cu orele 11:00, concursul ”Regionala 6”, din cadrul Campionatului Național, precum și concursul comemorativ ”Cupa Bokor Tomi”.

La Regionala 6 pot participa doar membrii cluburilor afiliate la Federația Română de Darts dar se pot înscrie și persoane care nu au mai participat la concursurile organizate de federație. Taxa de înscriere este 50 de lei, iar concursul va fi organizat la Poesis. Înscrierile se fac de la ora 11:00, iar concursul va începe sâmbătă, de la ora 12:00.

Concursul de darts ”Cupa Bokor Tomi” este OPEN și nu există restricții de participare. Se pot înscrie la concurs jucători de sex feminin și masculin, legitimați sau nu în cluburi sau federații de gen. Taxa de înscriere este 20 de lei, iar concursul va fi organizat tot la Poesis, înscrierile începând de la ora 13:00, iar concursul va începe sâmbătă, de la ora 14:00.

Bokor Tomi a fost unul din inițiatorii înființării clubului de darts din Satu Mare. Competiția se desfășoară în memoria lui Bokor Tomi (HUBA) cu speranța de a-i ajuta familia (soția și cei doi copii). Suma strânsă din înscrierile la concurs și cele donate de sătmăreni va fi oferită familiei Bokor.

Ținuta de concurs:  cămașă sau tricou tip Polo și pantaloni de culoare închisă. Nu sunt acceptați pantalonii de tip blue-jeansi.

Vă invităm, așadar, să participați împreună cu Asociația Sportivă Backdoor Darts Club Satu Mare la o competiție de înalt nivel, având șansa de a concura alături de campionul național la darts, dar și alături de cei mai buni jucători de darts din România (Cluj, Oradea, Târgu Mureș).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.