Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Consiliul Judeţean, la ultima întrunire. Enătescu: Este un progres extraordinar!

sedinta Consiliul Judetean Satu Mare (11)Consiliul Judeţean Satu Mare s-a întrunit astăzi în ultima şedinţă din actuala formulă, liderii formaţiunilor mulţumindu-şi reciproc pentru colaborarea din aceşti patru ani, chiar dacă nu a fost de fiecare dată cea mai bună.

Preşedintele Adrian Ştef a mulţumit şi colegilor din instituţie, celor din instituţiile subordonate dar şi colaboratorilor.

“Vreau să vă mulţumesc pentru activitatea din acest mandat. A fost o colaborare foarte bună, cu bune cu rele, dar e normal să se întâmple aşa. Am reuşit să promovăm foarte multe proiecte, vă mulţumesc foarte mult pentru colaborare şi vă urez mult succes pe mai departe”, a declarat preşedintele Adrian Ştef.

Aş vrea să vă mulţumesc pentru cei patru ani de activitate în slujba cetăţenilor judeţului Satu Mare, să îmi exprim credinţa că tot ce am făcut a fost cu bună credinţă şi dacă am reuşit sau nu am reuşit oricum intenţiile noastre au fost cele mai bune şi sper că şi faptele în ceea mai mare măsură”, a spus Ioan Viman, liderul grupului PSD.

“Şi eu vreau să vă mulţumesc pentru ce aţi făcut pentru noi şi de asemenea vreau să vă mulţumesc pentru acele critici făcute care au fost făcute în folosul îmbunătăţirii activităţii noastre. Sper că şi cei care ne-au trimis aici acum patru ani vor fi mulţumiţi. Contează mai mult decât mulţumirile noastre de eici”, a spus vicepreşedintele Rudolf Riedl, din partea UDMR.

“Şi noi vrem să vă mulţumim pentru colaborarea pe care am avut-o în patru ani în Consiliul Judeţean, de asemenea mulţumesc tuturor instituţiilor subordonate Consiliului Judeţean şi nu în ultimul rând vreau să mulţumesc cetăţenilor care acum patru ani ne-au încredinţa prin votul popular, ne-au dat încredere şi ne-au trimis în Consiliul Judeţean. Sigur că tot timpul este loc de mai bine, ne propunem ca în viitorul mandat al Consiliului Judeţean să facem lucruri mai bune, să revigorăm judeţul Satu Mare, să-i dăm o faţă modernă, aşa cum merită”, a spus consilierul PNL Adrian Cozma.

sedinta Consiliul Judetean Satu Mare (7)

“În calitate de cel mai în vârstă aş vrea să fac o observaţie sau o laudă, pentru că am putut să văd în evoluţie diferitele Consilii din anul 1992 până astăzi: este un progres extraordinar, o modificare, o trecere spre un model civilizat. Pentru asta vreau să felicit pe toţi colegii din această formaţiune, dar mai mult decât atât, pot să spun că pe linia asta ascendentă sperăm în continuare să progresăm, şi dacă vom progresa, vom progresa nu numai politic, că şi politica e o treabă dar politica de multe ori e un vis care nu prea are suport real, ci vom progresa ca civilizaţie, ca putere economică, ca nivel de trai  şi mai ales în a nu face diferenţiere între cetăţenii pe care îi servim, pentru că oricând facem ceva bun pentru comunitate, facem pentru toţi, nu numai pentru un singur segment”, a spus Virgil Enătescu.

În şedinţa de astăzi, consilierii au mai aprobat încetarea de mandat a lui Gheorghe Rişcău, consilier ALDE, care s-a mutat în Braşov, unde şi-a întemeiat o familie şi unde a decis să-şi continue cariera politică.

2 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Au încheiat un mandat în care publicitatea a avut cel mai mare buget din istoria județului!
    Banii respectivi se puteau investi în drumuri!
    Si trebuia să renunțăm la aeroport și să facem lobby pt. aeroportul din Baia Mare, de care Satu Mare să fie legat de o autostradă!
    Nu merită aeroportul milioanele de euro cheltuiți, doar pentru ca tovarășii de joacă ai lui adișor să aibă cu ce se făli!
    În lipsa unor destinații externe, cheltuielile de operare sunt ENORME și noi suntem fraierii care le plătim!
    În loc să asfaltăm și să întrținem drumurile județene, noi pompăm banii într-un aeroport mort!

    • Satmareanul Răspunde

      Asa e, dar cum Aldi conduce aeroportul din Satu Mare, tot clientela politica a avut de castigat, Stef&CO sunt cei care conduc aeroportul si eu sunt cei care au castigat. Sper dupa data de 5 iunie, sa nu mai auzim de ALDI si de Stef, ca acei oameni care au fost angajati in Consiliul Judetean, si in aparatul Consiliul Judetean, unde unii sunt habarnisti si oportunist, sa fie trimisi sa lucreze in mediu privat unde ar invata ca nu se castiga usor banii pe care ei au trait 4 ani. “#epentrusatumare” si pana acuma asta trebuia sa fie o prioritate dar nu a fost .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.