Dorel Coica multiplicat pe Facebook. Conturi false cu numele primarului

11 mai 2016 | 8 comentarii

primar dorel coicaPrimarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, îi atenționează pe sătmăreni că au apărut conturi false pe Facebook cu numele său, chiar și profile cu același nume, de unde se transmit diferite mesaje, despre care candidatul PSD la Primăria Satu Mare susține că nu-i aparțin. Aceste conturi au apărut după ce și-a anunțat candidatura. 

”Au apărut niște conturi false de Facebook, a apărut chiar și un profil de-al meu, dorel.coica, de unde se transmit mesaje care, de fapt, sunt niște spam-uri. Nu sunt mesajele mele”, a precizat Dorel Coica, care i-a avertizat pe sătmăreni să fie atenți la ce mesaje primesc în numele său și de pe ce conturi sunt transmise acestea.

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (8)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. jndasj spune:

  eu ii recomand la coica sa ne lase in pace mai bine sa sa isi vada de treaba lui ca in functia de primar pentru satu mare nu a facut nici jumate din cate a facut pentru el si cabinetele lui, dute si lasane jeavra

 2. satmarean spune:

  Nu stiu care e problema domnului primar ca si contul “fake” tot minciuni contine. :-))))

 3. Coco spune:

  Asa false cum sint si chitantele date dupa consultatii la SC Coica, sau cum sint justificarile doctorului Coica despre plata angajatilor cu salariul minim doar pe hirtie ca sa poata iesi profitul. Nimeni nu le spune la oamenii astia ca vor iesi cu 5 lei pensie in timp ce patronul delapideaza.

  • Canigula spune:

   E evaziune fiscala nu delapidare. Delapidarea e cu totul altceva. Iar evaziunea fiscala e mai grava decat delapidarea.

 4. Bálint spune:

  Primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica, îi atenționează pe sătmăreni că dupa 5 iulie se muta acasa la Oltenia si multumeste ca in 4 ani nu a facut nimic numai a furat bani.

 5. ii spune:

  La cererea postacilor Coica

 6. Gâgă spune:

  Lasă Dorele,conturile din bancă să nu fie în pericol,in rest eu nu cred nimic dacă nu-ţi văd moaca de javră hăituită.Succes Dorele că ăstia dacă îţi iau funcţia o să-ţi ia şi parcarea de pe L.B. şi-o să pună gazon nemernicii.

 7. Observator spune:

  Astazi, 12 mai, procurorii DNA au desfasurat perchezitii acasa la primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica. Din primele informatii, Edilul este in atentia procurorilor pentru o acuzatie de spălate de bani, dupa ce edilul nu ar putea sa motiveze suma de un milion de lei din declaratia de avere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest