Drept la replică: Doina Feher îi răspunde primarului Dorel Coica

6 mai 2016 | 15 comentarii

Doina FeherConsilierul local PNL, Doina Feher, a trimis pe adresa redacției PortalSM un drept la replică față de declarațiile făcute ieri (5 mai) de primarul Dorel Coica potrivit cărora aceasta i-ar fi cerut, în numele liberalilor, să anuleze ediția din acest a Zilelor Orașului Satu Mare.

Redăm în cele ce urmează textul integral al acestui document.

”Drept la replică

(6 mai 2016)

Domnule primar Coica Dorel Costel,

Este inadmisibil ca un primar să dezinformeze cetăţenii oraşului ,  ieşind în conferinţe de presă şi spunând minciuni la adresa consilierilor săi.

Conform articolului postat de catre portalsm.ro, ati susţinut într-o conferinţă de presă că eu aş fi venit cu propunerea din partea PNL ca zilele oraşului să fie anulate.  NU AM SPUS NICIODATĂ AŞA CEVA .  Am rămas uimită cînd am văzut ce subiect de conferinţă de presă are primarul (încă în  funcţie) şi cu ce epitete îşi  descrie colegii din Consiliul Local. Aţi început să denigraţi consilierii UDMR, iar acum urmează la rând cei din PNL, într-o încercare jalnică de a-i manipula pe sătmăreni  şi a mai stoarce un vot, două.

Domnule Primar, în loc să  daţi explicaţii cetăţenilor acestui oraş despre proasta administrare a oraşului din ultimii patru ani, dumneavoastră denigraţi  consilierii partidelor din opoziţie,  răspândind  minciuni despre fiecare. Şcoala pesedistă a minciunii şi manipulării a început să scârţâie, domnule primar Coica, iar sătmărenii sunt mult mai rezervaţi în a vă înghiţi gogoşile.

V-au văzut realizările după patru ani de mandat, iar ele  sunt  pe masura  comportamentului dumneavoastră deplorabil. Aţi ales, prin aceste declaraţii facute in spaţiul public, să vă încheiaţi mandatul exact cum l-aţi început. Cu minciuni, dezinformări  şi dispreţ pentru cei care au crezut că aţi putea face ceva bun pentru Satu Mare.

Doina FEHER

Consilier PNL”

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (15)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. sa scapam odata de jegurile PSD: govor – infractor (cati bani ai dat pe la DNA Oradea sa scapi de parnaie?), coica, stef, silaghi. Mafia locala!

  • marcel spune:

   Cu aceasta echipa infecte vrea actualul P. N. L sa facă scor bun la alegeri ? Candidat la primărie un presupus infractor,Doina Feder o profesoara cu probabilitate morala joasa,Istoc un comunist,Alba vai de el nu a făcut nimic ca vicepreședinte primar,Pop Romeo un personaj dubios și cam atât.

 2. Satmarean spune:

  ”Domnule Primar, în loc să daţi explicaţii cetăţenilor acestui oraş despre proasta administrare a oraşului din ultimii patru ani…” , dar primarul nu pune in executie hotararile consiliului local? Stimata doamna, daca administrarea a fost proasta, inseamna ca au fost proaste deciziile consiliului local, respectiv ale consilierilor locali, dumneavoastra fiind unul din ei, asa ca lasati-ne!

  • Unudinmultime spune:

   PSD si ALDE au condus consiliul avand majoritate !
   ai zis un adevar cu jumatate de masura.

   • Ion spune:

    Ia mai socoteste odata: 9 udemere + 4 pe(de)nelei din totalul de 23, cat iese? Unde a fost majoritatea?

    • nelutu spune:

     Nelule! Pana-n 2016 ati fost uselisti nemernicule!!! Singurii corecti au fost fostii PDL si UDMR comunistule!!! Huoooo! Dragnea, Govor, Coica, Stef…

    • babut spune:

     ratiu, albu si bancea au fost mereu oamenii lui silaghi si stef. las-o balta cu matemateica.

 3. Sătmărean spune:

  În opinia mea, abordarea doamnei consilier Doina Feher este corectă. Domnul primar caută să distragă atenţia de la rezultatele modeste ale administraţiei sale, folosindu-se de tot felul de metode, unele chiar neortodoxe.

 4. Zeus spune:

  Observ disperarea lui Coica. Mai are puţin şi face un mare bine comunităţii, plecând de la primărie.

 5. Cetăţeanul turmentat spune:

  În loc să se certe cu consilierii, mai bine ar face vizite de lucru pe şantiere, fiindcă acolo tronează lenevia şi haosul. Cum să-l mai votez eu pe Coica?!

 6. adriana spune:

  NUMAI CEI DE REACREDINTA NU VAD CA S-AU FACUT MULTE IN ORAS! EU VAD, STAU IN MICRO17. Asa ca sunt carcoteli aiurea!

 7. hodoronc-tronc spune:

  Bine doamna Feher,n-ati spus dar precis ati gandit asa ceva.Eu am incredere in flerul lui Dorel Costel.De ce sa mai astepte să spuneti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest