Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Galeria foto incendiară după prima seară la Zilele Orașului Satu Mare. Nebunia a început și ține până duminică (FOTO)

zilele orasului satu mareZilele Orașului Satu Mare au debutat electrizant, iar prima seară a fost cât se poate de reușită. Artiștii care au urcat pe scenă au încercat, fiecare în felul său, să cucerească publicul. Iar spectacolele și petrecerea au fost totale. Publicul sătmărean, prezent în număr mare pe platoul din Centru Nou, s-a simțit extraordinar și au cântat alături de artiști. 

Prima au fost cei de la Direcția 5 care i-au determinat pe sătmăreni să cânte alături de Cristi Enache, Toni Șeicărescu, „prințesa” Rock and Roll-ului, domnișoara Alina, și de ceilalți membrii, cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Unul dintre cele mai așteptate momente ale serii a fost recitalul dat de sătmăreanca Corina, care a urcat pe scenă împreună cu dansatoarele ei. Așa cum era de așteptat, fetele au încins imediat atmosfera, reușind să electrizeze publicul prezent pe platoul din Piața 25 Octombrie.

A urmat Ruby care, pe lângă faptul că a cântat foarte bine, s-a dovedit a fi lipsită de inhibiții în fața publicului sătmărean pe care a reușit să/l cucerească prin jocul ei scenic.

Apoi, a urmat Lidia Buble care a întreținut mai departe distracția din această seară cu cunoscutele ei piese: „Le-am spus și fetelor”, „Inima nu știe”, „Noi simțim la fel” și altele.

 

Seara a fost încheiată de Puya, Vescan și prietenii lor care pur și simplu i-au înebunit pe sătmăreani.

Petrecerea din această seară s-a încheiat cu un spectacol cu lasere.

2 comentarii

  1. Pop Ioan Răspunde

    Show erotic. Cred ca daca erau imbracati calumea, nu era acolo nici portarul. Model bun pt. copii, dar asta asa trebuie sa fie

  2. maimaremirarea Răspunde

    Am vazut parinti grabindu-se spre ora 23, cu copii in brate, la zilele orasului. Iata ce li se oferea: Un zgomot infernal: canta Loredana.Zgomotul era atat de mare ca nu se intelegea nimic.
    Singurul cuvant pe care il retin copiii inca dinainte de a se naste este DISTRACTIE. Respect, ajutor, salut, invatatura, NIMIC!
    In centrul orasului cine trebuia sa masoare decibelii?
    Daca zgomotul era pe post de inlocuitor de calitate, ASA NU! Ce exemplu bun s-a dat copiilor? Cu asa ceva ii crestem? Pe cei mai mici dansatori si interpreti din judet i-am vazut la ora 23 trecute. Buna planificare! Acest model foarte bun de urmat a fost urmarit doar de copii nu. Si atunci, de ce au fost planificati sa dea spectacol pe o scena fara lumina, la o ora asa de tarzie niste copii de cativa anisori?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.