Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Gestul unei sătmărence i-a impresionat și pe polițiști. Ce a făcut femeia

portofelGestul unei sătmărence demonstrează faptul că în Satu Mare mai există oameni cu spirit civic, lucru ce i-a impresionat chiar și pe polițiștii locali.

Femeia a găsit pe stradă un portofel plin cu bani, însă nu s-a lăsat pradă tentației de a-i luat ci a predat portmoneul Poliției Locale.

”În data de 11 mai, o persoană cu spirit civic şi de bună credinţă, L. A. Lenuţa, în vârstă de 27 de ani, din municipiul Satu Mare, a comunicat poliţistului local care efectuează serviciul la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor şi la S.P.C.R.P.C.I.V. pe strada Petofi, faptul că a găsit pe Bulevardul Transilvania din municipiu un portmoneu care conţinea documente personale şi suma de 253 de euro şi 38 de lei, aparţinând unui cetăţean, domiciliat în Satu Mare.
În urma verificărilor efectuate, posesorul bunurilor a fost identificat în persoana lui S.G. Nicolae, acestea fiindu-i predate pe bază de proces verbal.
Dorim să mulţumim pe această cale persoanei care a dat dovadă de spirit civic şi bună credinţă, care a dovedit astfel că aceste calităţi există în rândul cetăţenilor municipiului Satu Mare. Exemplul acesta este recomandabil de a fi urmat de către toţi cetăţenii, în cazuri similare, sau de alt gen”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliția Locală Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.