Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

Horea Anderco vine cu un proiect concret: sală de sport multifuncțională. Vezi macheta (FOTO)

sala sport1Candidatul independent la Primăria municipiului Satu Mare vine cu o soluție concretă pentru realizarea unei săli de sport multifuncționale în oraș. A fost determinată locația unde aceasta ar putea fi construită, iar macheta sălii de sport este prezentată sătmărenilor.

Potrivit proiectului prezentat de Horea Anderco, sala urmează a fi amplasată în Zona Cap Pod Decebal – Piața Romană mai precis între breteaua de subtraversare a Podului Decebal, digul Someşului şi Strada Fântânii. Cu alte cuvinte zona în care, de obicei, vine circul la Satu Mare. Amplasamentul este unul central cu mare vizibilitate atât de pe Podul Decebal cât şi din Piaţa. Romană. Sala ar urma să aibă o capacitate de 2.500-3.000 de locuri. 

Amplasamentul fiind central prezintă marele avantaj de a fi uşor accesibil tuturor cetăţenilor.

Conform proiectului prezentat de Horea Anderco, sala ar putea fi construită în cel mult doi ani, adică până în 2018.

Prin realizarea acestei săli se va elimina un mare handicap al sătmărenilor şi anume acela de a fi singurul municipiu reşedinţă de judeţ fără o sală polivalentă. În prezent amplasamentul este afectat de fundaţia unei construcţii abandonate, iar în parte este folosit, ocazional, pentru agrement de tip bâlci, așa cum rezultă din poză.

Sala urmează să rezolve două probleme majore și anume: Va fi realizată o dotare de interes municipal pentru competiţii şi activităţi sportive, pentru spectacole şi concerte, pe de o parte, iar pe de altă parte, va fi rezolvată, din punct de vedere al mobilării urbane o zonă degradată aflată în plină zonă centrală. 

Pentru alte detalii, cei interesați pot intra pe http://horeaanderco.ro/proiecte/

6 comentarii

  1. Prosteala Răspunde

    Da’ cât a fost primar ,adică aproape doua mandate nu a reușit sa o construiască,ca a dat o căruța de bani pe exproprierea lui Orha?Acum vine cu o macheta ( a câta !) .Vai Horica cât ai stat la beci ai avut timp sa faci machete,poate ar trebui sa mai stai puțin sa mai reflectezi.Hai bagă un autodenunț,Simona te așteaptă!

  2. Norick Răspunde

    Nu este macheta , doar o schita autoCAD 3D .Daca te pricepi ,intr-o ora e gata… 🙂 😛 😉

  3. matroz Răspunde

    @norik:am mai vazut ieri o nazbatie dintr-un program:unul mutase strada Luceafarului pe undeva pe langa fosta Textila Ardeleana.Pe cand Satu Mare la nord-vest de Debretin 2,5 km?
    Hai sa-ti mai zic una profunda:accesul autovehiculelor pe malul amenajat al Somesului!!!
    Te intrebi,ce suparare cauta astia pe aici?Unul nu stia ca linia de autobus din Cartierul 14 mai in Solidaritatii poarta denumirea de Interjudeteana 2!!!!!!!!!!!!

  4. florin Răspunde

    Macar e un om de cuvant..ce spune..aia face, plus ca are si alte proiecte…

  5. Flaviu Catalin Groza Răspunde

    amplasarea este ideala, si proiectul de nota 10
    succes !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.