Ultima actualizare: azi, 21:29

Horoscop

Horoscop: Cele mai urâte defecte ale zodiilor

horoscop chinezescProbabil că nu o să-ţi placă să citeşti cele de mai jos, dar din când în când este util să-ţi spună cineva, cu toată sinceritatea, care sunt defectele tale. Iată care e partea “întunecată” a zodiilor.

Berbec

Extrem de încăpăţânat, Berbecul este de multe ori de-a dreptul îndărătnic, uneori răutăcios şi răzbunător. Cornele lui sunt capabile să provoace răni grave. Berbecul e convins că e cel mai deştept şi crede că le ştie pe toate. Evident toate lucrurile trebuie să se facă după cum vrea el. Este genul care se bagă în faţă la cozi şi apoi râde de “fraierii” care respectă regulile şi stau la rând.

Taur

Taurul e un egoist şi nu prea ştie ce e bunul simţ. Mereu pus pe harţă, mereu furios, întocmai ca un taur, nu se gândeşte deloc la ceilalţi. Dacă vrea un lucru îl ia imediat, fie că e vorba de lucrurile tale, de banii tăi, de scaunul tău preferat, etc. Trece rapid prin viaţă, consumând totul în calea lui, aşa cum o turmă de vite consumă toată iarba, pe oriunde ar trece.

Gemeni

Nativul din Gemeni are o personalitate dublă. Îşi schimbă părerile, nu ştie niciodată ce vrea şi în plus nu poate sta locului niciun minut. Ca să nu mai spunem că minte foarte mult, uneori îţi face impresia că e nebun sau cel puţin beat, iar starea lui îi contaminează şi pe cei din jur. Este un partener de cuplu foarte oncomod pentru că nu ştie nici el ce sentimente are sau nu are.

Rac

Indiferent că e bărbat sau femeie, racul se comportă de parcă ar fi într-un continuu sindrom premenstrual – se plânge, face nazuri, se gândeşte şi se răzgândeşte, e nervos. Din când în când, în funcţie de poziţia lunii, devine de-a dreptul nebun. Orice ai face, Racul nu e niciodată mulţumit. Ba că nu-l ajuţi suficient, ba că te mişti cam încet, şi câte şi mai câte.  Văicăreala lui continuă e foarte greu de suportat.

Leu

De cele mai multe ori, Leul se comportă ca o bestie cu cei din jur. Are prea multă încredere în sine şi se comportă de parcă ar fi Dumnezeu pe pământ. Seamănă foarte mult cu o pisică, adică are nevoie permanent de atenţie şi îngrijire, dar nu oferă nimic în schimb. Vrea să fie mângâiat, lăudat, adorat. Însă când e rândul lui să facă ceva pentru cineva, găseşte tot felul de scuze. Una peste alta, este un nesuferit şi jumătate.

Fecioară

Nativul din Fecioară e atât de plictisitor că începi să caşti numai când îl vezi. E obsedat de curăţenie, de corectitudine, foarte mofturos şi extrem de tipicar. Nimic nu e suficinet de bun pentru el. De fiecare dată când te vede, te “scanează” din cap până în picioare şi îţi găseşte imediat toate defectele. Când are nevoie de ceva de la tine, eşti perfect, când nu îi mai foloseşt la nimic începe să te critice. Nu trebuie să te bazezi niciodată pe o Fecioară!

Balanţă

Tot încearcă să facă lucrurile aşa cum trebuie, dar niciodată nu reuşeşte. Mai adaugă puţin aici, apoi încă puţin dincolo, mai de aici, etc. până când strică total proiectul la care s-a chinuit o grămadă. După ce dă greş o ia de la început, şi tot aşa. Îşi doreşte mereu mai mult, mai multă iubire, mai multe haine, mai mulţi bani, mai mulţi oameni în jur, ţi tot aşa până când se pierde total în ceea ce are.

Scorpion

Scorpionul este o creatură răutăcioasă, veninoasă, parşivă. Să nu ai niciodată încredere în persoanele din această zodie. Este gata oricând să te calce în picioare dacă va câştiga ceva din asta. Exact ca un Scorpion adevărat, acest nativ poate fi interesant ca “animal de companie”, adică să-l ţii pe lângă tine şi să  te lauzi cu el. Dar cum scorpionul trebuie ţinut într-o cuşcă, şi nativul zodiei trebuie ţinut la respect. Ideal ar fi să îl ai la lână cu ceva, altfel te înjunghie pe la spate cu prima ocazie.

Săgetător

Săgetătorul habar nu are să se comporte în societate. Este genul care te vede după mult timp şi îţi spune “Cât te-ai îngrăşat!” sau “Ce urât te-ai tuns!”.  Este de o cruzime rar întâlnită. Şi nu e vorba că ar fi ingenuu sau sincer, ci pur şi simplu e lipsit de bun simţ. În plus, pare că poartă ochelari de cal şi nu vede nici în dreapta, nici în stânga, părerile lui fiind singurele care contează.

Capricorn

Capricornul este un ţap bătrân şi parşiv care, într-adevăr ajunge mereu în vârful muntelui, dar n-ai vrea să ştii de ce e în stare pentru asta. Nu degeaba are coarne răsucite, ca un diavol. Capricornul este gata oricând să se folosească de tine, să abuzeze de tine ca să obţină ce vrea. Extrem de ambiţios, dar şi răbdător, e gata şi să mănânce din gunoi sau să aştepte o eternitate ca să-şi împlinească scopurile.

Vărsător

Motto-ul lui este “Trăieşte clipa”. Îl interesează doar să se simtă bine aici, acum şi atât. Total iresponsabil, nu se gândeşte niciun moment că acţiunile lui ar putea să rănească pe cineva sau să-l afecteze chiar pe el, în viitor. Îşi petrece mult timp făcând planuri complicate, pentru ca a doua  zi să le le încalce fără să stea pe gânduri. Nu te poţi baza niciodată pe el. Pare că-ţi scapă printre degete.

Peşti

Este mereu pierdut şi pare că umblă prin viaţă fără scop, ca un peştişor într-un ocean imens. Trăieşte mereu cu teama că va veni un alt peşte mai mare care să-l înghită. Mereu confuz şi dezorientat, nu se poate concentra nici măcar o secundă pe scopul lui. E foarte uşor de prins în plasă dacă ai momeala potrivită şi e uşor să profiţi de el la orice oră.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.