Ultima actualizare: ieri, 22:26

Horoscop

Horoscopul UMBRELOR: Trăsăturile negative ale fiecărei zodii în parte

horoscopul umbrelorHoroscopul UMBRELOR. E bine sa ne cunoastem propriile slabiciuni – acest lucru ne ajuta sa evoluam si sa ne schimbam in raport cu ceilalti. Este bine sa cunoastem si umbrele care se ascund in ceilalti, astfel incat sa stim cum sa ne raportam la ei, cum sa ii ocolim sau sa nu ii lasam sa ne raneasca. Acestea sunt trasaturile negative ale zodiilor, semn ca Ursitoarele au fost foarte “darnice” si in aceasta privinta, complicandu-ne putin vietile.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii, daca isi manifesta umbrele, sunt nerabdatori, au aere de sefi, le place sa domine si uneori devin enervant de aroganti. Toate acele calitati care ii fac sa fie niste lideri nemaipomeniti se pot transforma si in trasaturi negative in cazul berbecilor. Fraza lor caracteristica este: „Vreau ACUM!”

Taur (20 aprilie – 21 mai)

Pe de-o parte, taurii sunt muncitori, ce-i drept, ei isi fac treaba cu responsabilitate daca sunt stimulati. Dar, pe de alta parte, taurii pot sa isi manifeste si o latura deosebit de lenesa, dezordonata si incapatanata. Cine are tauri in viata sa cunoaste acest lucru. Sunt de asemenea lacomi si au un apetit extraordinar pentru orice si se comporta de parca totul li s-ar cuveni, ceea ce ii enerveaza adesea pe ceilalti.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

E adevarat ca dualitatea personalitatii gemenilor poate fi fermecatoare, dar uneori, comportamentul lor este „prea de tot”. Gemenii se comporta adesea “cu doua fete” si asta ii irita pe cei din jur care nu prea stiu cum sa se raporteze la purtarea lor. Gemenii se enerveaza usor si isi pierd interesul foarte usor. Cu greu poti sa ii tii conectati fata de ceva. Mai grav este cand se implica in relatii. Sunt pasionali la inceput si apoi se plictisesc. Gemenii au tendinta de a fi foarte imaturi.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Persoanele din Zodia Rac sunt hipersensibile astfel incat in preajma unui Rac, oamenii au impresia ca ar calca peste un teren minat, fiindca orice pare sa ii afecteze. Racii au tendinta de a da vina doar pe ceea ce se intampla in exteriorul lor, se pun prea usor in pozitia de victime si nu au curajul de a face schimbari benefice in viata lor, preferand sa isi planga de mila.

Leu (23 iulie – 22 august)

Pentru cei din Zodia Leu, totul se invarte in jurul lor. Leii pot fi si infumurati, egoisti si ar face orice ca sa atraga atentia asupra lor. Fara sa realizeze, Leii ajung sa se inconjoare de valori foarte superficiale legate de viata. Pentru ei, sa fie in centrul atentiei este totul si subiectul lor favorit este propria persoana.

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

Uh! Fecioarele, in ceea ce priveste aspectele lor negative, sunt perfectioniste si hipercritice! Astfel, relatiile cu persoanele din aceasta zodie se dovedesc a fi uneori, extrem de dificile. De asemenea, Fecioarele au tendinta de a vedea paharul „pe jumatate gol”, au tendinte anxioase si prefera sa se izoleze de oameni, in loc sa caute sprijin emotional.

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Persoanele din zodia Balanta ne enerveaza uneori, fiind atat de nehotarite. Sub aura perfectiunii, pe care le place sa o arate celor din jur, se ascunde adesea multa superficialitate si falsitate. In realitate e posibil ca persoanele din aceasta zodie sa dezvolte uneori o stima de sine scazuta, asa incat au nevoie de confirmari din partea celorlalti ca de aer.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Mofturosi, razbunatori, manipulatori… viata alaturi de o persoana din Scorpion, care isi manifesta mai degraba umbrele in viata, nu poate fi usoara! De asemenea, aceste persoane au tendinta de a opune rezistenta in fata schimbarilor, dau cu usurinta vina pe ceilalti pentru ceea ce li se intampla, fara a-si recunoaste partea de vina. Si nu sunt deloc iertatori.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cand isi manifesta umbrele, persoanele din Zodia Sagetator vor sa arate ca ei le stiu pe toate. Sunt pur si simplu orbi la alte perspective si reactioneaza agresiv daca ceilalti nu le urmeaza indicatiile. Pot fi uneori brutali si lipsiti de cea mai mica urma de emaptie.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Atunci cand isi arata partile negative, Capricornii demonstreaza rigiditate si capacitatea de a manipula oamenii pentru a obtine ceea ce isi doresc. De asemenea, Capricornii au tendinta de “a face din tantar armasar” si de a se ingrijora peste masura chiar si atunci cand nu ar avea de ce sa isi faca griji.

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Pe de-o parte pasionale, vulcanice si haotice, persoanele din Zodia Varsator, atunci cand isi manifesta partile negative, pot sa devina abili manipulatori emotionali. Astfel, razbunarea pentru ei inseamna sa te trateze cu raceala, detasare si aroganta. Fereste-te din calea unui Varsator suparat daca nu vrei sa fii ranit/a emotional profund!

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Sunt considerati a fi romanticicii horoscopului, dar romantismul nu prea te incalzeste daca vrei o relatie serioasa. Nu te poti baza pe o persoana din Zodia Pesti care isi manifesta mai degraba umbrele. Pestii sunt cu capul in nori, nu stiu ce vor si nu o sa dea mai mult decat considera ei ca e cazul. La modul negativ, sunt egoisti si interesati doar de propria persoana, chiar daca la suprafata par buni si compasivi.

Sursa: garbo.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.