Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Hoțul de la Pentagon, recunoscut de cititorii PortalSM. Ce spun sătmărenii despre el

pentagon6După publicarea imaginilor cu individul care a furat ieri un GPS din magazinul Pentagon 2000 de pe Drumul Careiului, mulți cititori PortalSM l-au recunoscut pe hoț și spun despre ele că nu este la prima abatere.

Iată ce spun cititorii noștri în comentariile lor:

Popan Mihaela: ”Se numeste Veres Zoltan, hot din buzunare pe autobuze si nu numai… Cazier deosebit de bogat.”

Tătar Larisa Anca: ”Pe asta il stie tot orasul …Si încă e liber…E “client” fidel prin farmaciile sensiblu …fura ca si n codru.”

Monica Laszlo: ”Nu doar in farmacii..vb din proprie exp.”

Adriana Bradeanu: ”Băiatul cu ochii verzi e hoț profesionist. Fura tot chiar și din farmacii. Am înțeles că e schizofrenic și poliția nu îi poate face nimic. La noi a furat o gama întreaga de cosmetice. E agresiv in momentul in care te duci lângă el să îl întrebi de sănătate și dacă nu poate fura nimic pleacă înjurând. Activează și in BM. E vedetă de mult.”

pentagon

Dana Gnandt: ”Politia doarme???????”

Pustai Maria: ”Îl acoperă… Avand in vedere ca nu e “nou in meserie” … Poate mai si cumpara ceva de la el… :))”

F Barbara Barby: ”Pe strada Careiului de la magazinele de imbracaminte saptamanal fura, politia stie de caz si nu face nimic.”

Elena Toth: ”Oare cati dintre voi a sunat la politie? Daca tot il cunoasteti asta ar trebui sa faceti …ca asa sigur ar fi mai multe plangeri.”

La fel ca și cititorii noștri, suntem curioși dacă acum, după ce a fost identificat, și cu dovada de netăgăduit, acest cleptoman va fi reținut și cercetat de polițiștii sătmăreni.

9 comentarii

  1. Bianca Răspunde

    Este foarte periculos,mie una imi este frica de el,pt ca atinci cand lucram pe careiului saptamanal venea si se lega chiar si de clienti si tot timpul zicea ca va fura….

  2. 007 Răspunde

    Observ cu o oarecare mihnire-n suflet ,cat de inapoiati(scuze,dar n-am gasit alta expresie mai adegvata) au ramas romanii.Pai mai oameni buni,CE SA-I FACA POLITIA ?!Pai politia aresteaza?!Politia da condamnari?!Politia decide daca este liber sau nu ,un infractor?!TREZITI-VA,fratilor ACEASTA ESTE CAPITALISMUL ,,DEMOCRATIC” IN ROMANIA, UNDE LEGEA E FACUTA PARCA de INFRACTORI PENTRU INFRACTORI!
    Apropo,nu aveti senzatia ca legile sunt facute pentru infractori si nu pentru VICTIME ?!

    • Adolf Hikler Răspunde

      Dupa ce politistii s-au chinuit sa prinda spargatorii de beciuri i-au prezentat judecatorului insa acesta i-a lasat liberi intrucat ,zicea judecatorul,nu prezinta pericol social si pot fi cercetati in stare de libertate!!Tot asa se intampla si cu acesti hoti din magazine,din locuinte sau buzunare!!

  3. unu Răspunde

    un raspuns adecvat asa este politia prinde infractorii iar justitia lasa liberi

  4. asder Răspunde

    Un simplu gainar – nu poate fi prins, deja stie lumea cum il cheama, unde sta, cind ii vine ciclu, ce nr.poarta la pantofi etc. etc.

  5. sebi Răspunde

    DEMISIA FLORENTIN VLAD SI PRECUP IOAN, DEMISIA INCOMPETENTILOR!!!
    PROCURATURA DE CE NU SE AUTOSESIZEAZA IN ACEST CAZ, ORGANELE DE CERCETARE PENALA POLISTII JUDICIARI CE FAC? DORM PE EI SAU IN LOGAN-URI???

  6. Lolyta Vaida Răspunde

    cu cat mai multe comenturii cu atat va fi luat mai in ras de catre politie lor le place sa prinda infractorii nestiuti sau invizibili oamenilor de rand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.