Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

Parada Daciilor, sâmbătă la Satu Mare

parada-1Municipiul Satu Mare va găzdui în perioada 20-22 mai, întâlnirea Internațională a Cluburilor „Drum Bun”. Tradiționala paradă a mașinilor de epocă va avea loc sâmbătă, 21 mai, în Centrul Vechi al municipiului reședință de județ.

Evenimentul este organizat de Asociația „Drum Bun” cu sprijinul Consiliului Județean și al Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare.

Președintele Drum Bun România, George Negrea, a declarat că vor ajunge iubitori de Dacii și de mașini vechi din cinci țări care vin de la sute de kilometri distanță.

“Vor participa 65-70 de mașini din cinci țări: România, Polonia, Ungaria, Republica Moldova și Ucraina. Vor fi mașini inedite și rare cum ar fi Dacia 1300 taxi export pentru Columbia, Dacia 1300 de Miliție, Dacia 1300 neagră securistă. Vor mai fi și mașini străine, precum un Mercedes din anii 30, sau două Volgi care vin de la Kiev”, a declarat George Negrea.

Parada vechilor mașini va avea loc sâmbătă, 21 mai, în centrul municipiului Satu Mare, de unde se va pleca într-o excursie în Țara Oașului, unde se va servi o cină românească și se va rămâne peste noapte. Vor fi organizate și competiții, urmând să fie acordare diplome pentru originalitate sau cea mai reușită restaurare.

2 comentarii

  1. ERTER Răspunde

    ORA?

    • Csaki Adalber Răspunde

      12.00 in fata catedralei catolice.
      Parada asta se afla printre cele mai mari din Europa. Bravo, macar faceti si ceva fain, astept sa merg am fost la toate editiile si am ramas foarte impresionat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.