Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Pataki despre Coica şi Ştef: S-au comportat ca doi oameni imaturi (VIDEO)

Pataki CsabaCandidatul UDMR pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Pataki Csaba, i-a acuzat astăzi, într-o conferinţă de presă, pe primarul Dorel Coica şi pe preşedintele Adrian Ştef că în actualul mandat s-au comportat ca doi oameni imaturi, concurenţa dintre ei nefiind benefică pentru sătmăreni.

“Din promisiunile care s-au făcut legate de centură, de al treilea pod, în municipiul Satu Mare, cred că era făcut deja un pod de hârtie în ultimii patru ani. Concurenţa dintre municipiu şi judeţ nu a fost benefică. Eu am văzut un lucru cred că nemaiîntâlnit în toată România, când primarul a făcut Zona Metropolitană, judeţul a făcut asociaţia de dezvoltare, când primarul a făcut Ziua Municipiului, preşedintele a făcut Ziua Judeţului. S-au comportat ca şi doi oameni imaturi. Sătmărenii au de ales, ori aleg o nouă echipă matură atât în gândire cât şi în abordare a relaţiilor, atât cu cetăţenii cât şi cu partenerii din politica locală, ori mai aşteaptă încă 4-8-12 ani și să se maturizeze. Dar, dacă unii oameni au trecut de 60 de ani au fost imaturi, cred că ei au numai o direcţie de dezvoltare, spre imaturitate şi mai mare. În campania noastră noi totdeauna am fost între oameni, nu ne-am schimbat indiferent ce funcţii am avut“, a declarat Pataki.

El a spus că echipa UDMR are o strategie cu puncte comune atât la municipiu cât şi la judeţ, deoarece problemele trebuie rezolvate împreună. Pataki a dat exemplul transportului în comun, care degeaba este rezolvat la nivel de judeţ dacă nu există o autogară de nivel european în municipiu.  În opinia lui Pataki, un alt element de dezvoltare care poate crea sute de locuri de muncă, atât în municipiu cât şi în comune, este râul Someş, care a rămas neexploatat.

Candidatul UDMR a mai precizat că în perioada 2012-2016 autoritățile locale nu au întocmit niciun proiect cu finanţare europeană de peste 5.000 de euro, şi nu au reuşit să cheltuiască decât 35 de milioane de euro din proiectul de 105 milioane câştigat pentru modernizarea infrastructurii de apă.

3 comentarii

  1. Lajos Răspunde

    Igaz

  2. Bencze Răspunde

    Asa este. Imaturi amindoi este. Parche is Stan si Bran.

  3. anonim Răspunde

    Poi domnuldvs. vicepresedinte al c. judetean de la UDMR ce a facut 4 ani ? NIMIC !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.