Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Patru persoane rănite într-un incendiu violent. O casă a fost distrusă de foc

incendiu satmarelPatru persoane au fost la un pas să-și piardă viață în urma unui incendiu violent izbucnit ieri după-amiază la o casă din cartierul Sătmărel.

Pompierii sătmăreni au fost solicitați ieri, în jurul orei 15:32, să intervină la un incendiu izbucnit la o casă de locuit din cartierul Sătmărel din municipiul Satu Mare. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare care au intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la întreaga  locuinţă, existând pericolul extinderii acestora la proprietăţile învecinate. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: mobilierul a două camere, tavanul din lemn  pe o suprafaţă de aproximativ 30 m2 şi alte bunuri din casă.

În urma cercetărilor privind iniţierea incendiului a fost stabilită ca fiind cauza probabilă a acestuia, scurt-circuit electric, cauzat de un cablu, conductor electric defect ori cu izolaţia deteriorată.

Din nefericire, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale de la pompierii şi personalul medical SMURD ca urmare a expunerii la fum și gaze toxice, două dintre acestea refuzând, însă, transportul la Unitatea de Primiri Urgenţe. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.