Pesediștii din PSD și ALDE, aceeași Mărie cu altă pălărie: frați în tocarea banilor publici

27 mai 2016 | 14 comentarii

PNL Satu MarePartidul Național Liberal își continuă campania cinstită, din om în om, în județ, pentru prezentarea programului echipei GOSPODARILOR.

În același timp însă, vedem că PSD și prietenii săi, în frunte cu ALDE, au revenitîn forță, în Satu Mare, la metodele “tradiționale”: tocarea bugetelor publice în campania electorală. Avem parte de festivități și serbări în care se cheltuie munți de bani din bugetele publice, doar pentru a mai ajuta la eforturile campaniei pesediste.

Am spus și am cerut peste tot în ultimele săptămâni: STOP administrației PSD+ALDE care aruncă banii pe geam! Fondurile publice trebuie să ajungă la cei care au nevoie de ele: spitale, drumuri adevărate – nu găuri imense în buget, sprijin pentru investiții și turism prin infrastructură, pregătirea administrației locale pentru atragerea de fonduri europene. Azi, acești bani sunt, din păcate, aruncați efectiv la gunoi, pentru binele exclusiv al Pesediștilor (PSD+ALDE).

Știm că PSD, direct sau prin interpușii săi precum ALDE, s-a rupt de mult de omul de rând și face orice doar pentru a rămâne la putere. Dar, domnilor, opriți bătaia de joc pe banii oamenilor! Spectacolul dumneavoastră costă enorm și ați ajuns exact ca în vorba românilor: să luați la propriu de la gura copiilor doar ca să vă fie vouă bine!

Le propunem, de aceea, Pesediștilor din PSD și ALDE un slogan nou de campanie, mai potrivit lor și metehnelor de baroni – parafrazând o celebră vorbă: Păi suntem pesediști sau nu mai suntem?!

Candidații Partidului National Liberal pentru Consiliul Județean Satu Mare

Etichete: , , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (14)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. ciolos spune:

  PDL-PNL ACEEASI MIZERIE
  GOSPODARI LA FURATUL BANULUI PUBLIC
  dar cum voi sunteti niste INCOMPETENTI pe linie, nu pupati voi rocada!!!

 2. Observator spune:

  Încă de la apariţie, ALDE s-a aflat la remorca PSD.

 3. Sătmărean spune:

  Pesediștii din PSD și ALDE, aceeași Mărie cu altă pălărie: frați în tocarea banilor publici.

 4. andreea spune:

  avem nevoie de oameni gospodari si asta e o necesitate urgenta ca de 20 de ani doar lichele am avut

 5. marian spune:

  Mafia trebuie sa dispara din conducerea judetului pt a ne putea dezvolta armonios…judetul Satu Mare e foarte valoros…pacat ca am ajuns aici

  • carcotas spune:

   Păi dacă de asta avem nevoie atunci să-l votăm pe Ciorba sau Ghiarfas nicidecum pe ceilalţi.S-au credeţi că oricare din aceştia doi nu ar face cât a făcut Coica?Oricum nu ar sparge parcări bune pentru a justifica incasări de bani care oricum sunt umflate din start.

 6. Mirela spune:

  PSD,PNL,PD-L,UDMR,PND,UNPR,…..ETC…….. = ACEEAȘI MIZERIE !
  De 27 de ani …doar povești de politicieni. România codașa Europei datorită acestor ordinari !

 7. carmen spune:

  Da da..unul mai gospodar ca altul! Ce ai produs in viata ta. Dormeo? In afara de minciuni si combinatii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest