Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Petric îl acuză pe Ştef că se laudă cu modernizările de drumuri, deşi nu ar avea niciun merit

octavian petricPreşedintele PSD Satu Mare, Octavian Petric, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, l-a acuzat astăzi, într-o conferinţă de presă, pe actual preşedinte Adrian Ştef (ALDE), că îşi arogă unele merite cu privire la asfaltările drumurilor care încep în judeţ prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală, deşi  meritul ar fi al PSD-ului.

“Domnul Ştef abia după doi ani a reuşit să finalizeze anumite licitaţii şi azi să iasă în presă, să spună, să îşi aroge aceste investiţii… Nu are o contribuţie atât încât să poată să iasă în faţă la aceste proiecte. Proiectele sunt demarate de guvernul Ponta şi au fost susţinute de echipa PSD”, a declarat Petric.

Parlamentarul a mai spus că la unele predări de amplasament liderul UDMR, Pataki Caba, a participat întrucât a fost invitat de primari, dar Adrian Ştef s-a dus neinvitat.

“Dl Pataki a fost invitat de primari, dl. Ştef s-a dus singur, cu managerul, care îşi arogă meritele. Este un lucru deranjant să îţi arogi nişte investiţii şi merite pe care tu practic nu ai participat la ele, doar acum în campanie electorală ai reuşit să finalizezi  o parte din licitaţii, să mergi să tai panglici, să dai ordine de începere la anumite lucrări. Nu mi se pare corect şi onest”, a mai spus Petric.

26 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    “merite pe care tu practic nu ai participat la ele”
    Halal parlamentar de Satmar.
    Asta ne reprezinta pe noi?

  2. Unu' Răspunde

    Da, e foarte urât ce face adișor! Seamănă izbitor de mult cu tactica lui coica dorel, care-și arogă o grămadă de lucrări la care singura lui contribuție este … inaugurarea … cu tăierile de panglici aferente …

  3. rulmentul de la unio Răspunde

    O da prost esti mai TAVI, vai de capul tau

    • satmarean Răspunde

      -Stii vorba aia desteapta care zice ca ” cine spune ala e !” ( adica,cum spusei), draga prietene “rulment de Unio”?!…
      – Stii , draga “rulment de Unio “, ca acest om- OCTAVIAN PETRIC, impreuna cu un alt om – VALER MARIAN , au fost singurii politicieni care au scos din propriile buzunare cate 4.500 de lei si au premiat pt prima data olimpicii satmareni judeteni ?!…( care apoi,fericiti ca erau apreciati si premiati, la faza nationala au castigat nenumarate medalii la diverse obiecte de studiu ?!…).

      …O pagina frumoasa de istorie locala…, desi avem olimpici satmareni care merita sa nu fie uitati !…

      P.S. Pacat ca nu candideaza actualul prefect la functia de sef la CJ ca ar fi fost un mare castig pt jud. SM ! ( Da’ poate ramane prefect domnul actual prefect RADU BUD pt inca vreo 4 ani,pt binele judetului si satmarenilor !…, nu-i asa ,draga prietene, ca ar fi super-OK ?!…).

  4. Gina Răspunde

    Tot va laudati ca faceti o gramada de lucruri dar in realitate nu se vede nimic. Risine sa va fie alde si psd

  5. Vasil Răspunde

    Stef stie sa profite de campania electorala. Are impresia ca satmarenii sunt prosti, toti il stim ce sarlatan si fatarnic e la fel ca menegerul public, comunistul de Bura! Mult succes domnule Petric, sunteti un om de onoare!

  6. ANTIPetric Răspunde

    dom` parlamentar Petric. Ce ati facut in toti acesti ani in care ati reprezentat satmarenii la bucuresti? ce proiecte de legi ati initiat? Marele codrean Petric si-a amintit abia acum, inainte de campania electorala ca e codrean si fix acum si-a gasit sa imbrace straiele noastre codrenesti! Comunist idiot (imi cer scuze pentru pleonasm) ce esti, Petric!

  7. Satmarean Răspunde

    Cred ca Petric este unul dintre putinii politicieni satmareni cu caracter si vorba buna. Este omul pacii si al dreptatii. Postacilor, sunteti liberi sa votati penali precum Stef, Silaghi, Bura …poate va pare rau chiar si dupa Govor…Nimeni nu va poate impiedica! Insa un lucru sa stiti: veti fi tratati cu acelasi “respect” ! Au adus judetul pe ultimul loc din tara! Asta meritam!

    • Ioan Pop Răspunde

      Pacat, ca e semianalfabet.

      • Viorel Răspunde

        Se pare ca oamenii corecti nu sunt pe placul satmarenilor! Atunci, mergem ininte cu cu ce i care n au rusine fata de oameni nici frica de Dumnezeu! Votati in continuare penalii!

  8. Stolo Jean Răspunde

    S-a dat liber la candidaturi indiferent de pregatire,de integritate sau moralitate iar prosti care sa voteze sunt berechet !!Am vazut o gramada de candidati “agricultori”(unul isi zicea “horticultor”,ca sa para mai “intelectual”) care doresc sa fie primari,iar un altul care se pretinde a fi economist insa lucreaza in IT,zice ca instaleaza windows-uri la Fink Fenster etc.!Insa cea mai mare problema este ca printre ei sunt chiar si semianalafabeti!!Ganditi-va ca acesti indivizi trebuie sa atraga fonduri europene,ganditi-va ca de ei depinde viitorul localitatii unde ar urma sa fie alesi!!

  9. Marius Răspunde

    Domnule deputat, aveti grija de unii dintre colegii dvs. , sunt niste jigodii care joaca la mai multe capete! Sunteti prea bland, jogodiile profita de calmul si bunatatea dvs. Govor ii plateste sa va puna bete n roate! Lingaiiii!!!

  10. Miron Răspunde

    In ultimii ani, am avut la conducerea judetului indivizi de care, noi cetatenii, nu putem fi mandri! Au aparut la televizor fiind implicati in acte de coruptie, scandaluri, spagi, curvasarai ( Govor, Stef, Silagi) , acestea nu aduc un plus comunitatii noastre, dragi satmareni! Octavian Petric e unul dintre parlamentarii care a facut ceva pentru judetul Satu Mare!

  11. Matroz Răspunde

    @psd:ar fi bine sa-i scoateti din cap fratelui Petric ca asemănarea întâmplătoare cu J.F.KENEDY ii da automat dreptul la inteligenta.Un distins intelectual Satmarean spunea mai zilele trecute ca termen de comparație”mai prost ca Petric”Înclin sa-i dau dreptate!Si nu mai iau după autorul afirmatiei!!!Ce zici Ciocan, ti-se confirma spusele ?

  12. @ Răspunde

    Matroz, cine esti tu sa masori gradul de inteligenta a unei persoane?! Daca ti ai arata adevarata fata si identitate cred ca nu stai nici la piciorele lui Petric! Atunci cand nu ai ce sa-i reprosezi unei persoane spui ca-i prost! Prost e cel ce sta si analizeaza ce si cum fac altii… Acest om, Petric, a demonstrat in viata privata ce poate! Si o face cu succes si in cea publica! Desigur, mai incurca pe unii – altii… Sau, le strica planurile, si asta e spre binele nostru, a celor ce traim aici

    • Norick Răspunde

      @@ Fii Tu exemplul si arata adevarata fata si identitate.Altfel degeaba vrei sa pari mai inteligent,scorul este 0:0 …;-)

    • Ioan Pop Răspunde

      O persoana, care la varsta de 40 de ani reuseste sa termine dreptul, cred ca nu trebuie comentat.

      • Ionut Răspunde

        Niciodata nu e prea tarziu! Altii au facut scolile la zi , vezi “chestorul” Ciocan, si in afara se faptul ca pozeaza in oameni inteligenti sunt niste zero barati! Ar trebui sa ne uitam la vietile personale ale fiecaruia pentru acestea spun multe despre un om. Domnule Petric, sunteti un exemplu pentru comunitate!

  13. George I. Răspunde

    Inteligenta,perspicacitatea si abilitatea nu se masoara in ani de studii superioare.Poti sa ai 5 facultati si 5 doctorate si sa nu fii decat o momaie. Omul asta a pornit de jos,de foarte de jos.S-a descurcat,probabil, cum au facut si alti afaceristi care au intrat in politica insa n-am auzit pana acum sa i se aduca vreo acuza ca ar fi facut ilegalitati.Atunci despre ce vorbim?

    • George Răspunde

      Analfabeți în grup organizat : Petric,Stef,ciocan ,bura ,etc ,votați de niste boi .

  14. Doru coica Răspunde

    Niște nenorociți si hoți cei din PSD împreuna Govor si Ștef, niște infractori!

  15. mirela Răspunde

    Stef e un TRADATOR care si-a tradat si familia! E grav ptr el daca si Petric si-a dat seama 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.