Ultima actualizare: ieri, 22:20

Locale

Președintele SNAP Satu Mare, mazilit ilegal. Ce spune Cosmin Andreica

cosmin andreicaÎn loc să-l promoveze și să-l susțină pe Șeful Biroului Teritorial Satu Mare al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), Cosmin Andreica, Colegiului Director al SNAP l-a exclus din sindicat pe cel care apăra drepturile polițiștilor.

Miercuri, 4 mai, într-o ședință la care au participat doar 8 membrii a Colegiului Director al Sindicatului Național al Agenților de Poliție – SNAP, Șeful Biroului Teritorial Satu Mare al Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP), Cosmin Andreica a fost exclus din cadrul sindicatului.

De precizat este faptul că președintele Biroului Teritorial SNAP Satu Mare a fost ales de reprezentanții a 10.000 de membrii și ulterior exclus de doar 7 persoane.

Tânărul polițist spune că a fost exclus în mod ilegal, bineînțeles.

”Anul viitor sunt alegeri. Le este frică de noi, cei tineri, voi contesta, dar în instanță durează… congresul se întrunește în ședințe ordinare o dată la 4 ani, eu am fost ales de reprezentanții a 10.000 de membrii și m-au exclus 7 membrii. Mai mult, în data de 04.05 am atacat decizia de concediere și în data de 05.05 a fost făcută această ședință nestatutară a Colegiului Director, care a început la ora 09:00 și la 09:10 m-au exclus”, a precizat Cosmin Andreica.

Din Colegiul Director al SNAP care l-a exclus din funcție pe Cosmin Andreica, face parte: agentul sindicalist Iulian Surugiu, prim-vicepreședintele Constantin Mandache, cei 4 vicepreședinți, secretarul și trezorierul.
Astfel, Șeful Biroului Teritorial Satu Mare al Sindicatului Național al Agenților de Poliție, Cosmin Andreica, a fost exclus din toate structurile sindicale. Însă, colegii săi îl sprijină în continuare și amenință cu demisionări.

După excluderea lui Cosmin Andreica, cei din SNAP au început „revolta” și pe paginile de socializare, atacând dur hotărârea Colegiului Director al SNAP. Toți cei care doresc să îl susțină de polițistul sătmărean Cosmin Andreica pot semna petiția și o petiție online, accesând următorul link:

https://petitieonline.net/petitie/47464153/semneaza?msg_ok=1 .

Un comentariu

  1. satmarean Răspunde

    E aiuritor sa citesti/sa afli ca sefii mari de la un sindicat (SNAP,in cazul de fata!)il exclud pe un sef de sindicat local pt ca apara drepturile membrilor de sindicat ! Adica , un politist-pensionar aflat pe pozitia de Presedinte de sindicat al politistilor activi conduce o sedinta-fulger de executare a unui tanar politist/ LIDER de sindicat local care lupta pt drepturile politistilor activi ! E ilogic, prea complicat si nu pricep !

    Daca presedintele SNAP e politist pensionar ( nu pricep, de ce e atunci presedinte de sindicat daca e pensionar ?!)- deci, daca e pensionar de ce nu apara drepturile politistilor pensionati si imbarliga si se opune celor care lupta pt SCHIMBARE si O VIATA MAI BUNA pt politistii activi, cei care trebuie sa ne asigure siguranta in orice clipa pe strazile tarii , in casele si orasele tarii , sa lupte cu infractorii, sa-i prinda de hoti , pe dementi , pe violatori si criminali , pe nebunii care te stranguleaza pe strazi pt 5 lei , iti dau in cap pt ca n-ai o tigara la tine pt ca nu esti fumator, pe nebunii care jefuiesc si omoara pt un telefon mobil sau 10 lei , pe violatorii dementi care te urmaresc si te omoara apoi si nu exista nimeni care sa te protejeze si sa-ti sara in aparare !

    Deci, ca sa fim aparati, noi, simplii cetateni , avem nevoie de politisti adevarati , iar acestia au nevoie la randul lor de LIDERI ADEVARATI !

    Daca COSMIN ANDREICA si VIOREL STROE se lupta pt drepturile cetatenilor de-a fi non-stop protejati si pt drepturle politistilor la o viata mai buna – atunci LUPTA E DREAPTA si acesti LIDERI care si-au asumat lupta pt SCHIMBAREA IN BINE in politie trebuie sustinuti , facut scut in jurul lor si FACUTA SCHIMBAREA IN BINE !
    Si chestia asta se face …simplu – LUAND ATITUDINE FERMA din partea tuturor politistilor activi ! Eu, ca simplu cetatean care vreau sa fiu protejata pe strazile patriei, am facut-o ! E randul vostru ACUM , al politistilor activi, sa luati ATITUDINE corecta ca sa fie BINE pt VOI , si noi, cetatenii tarii,care trebuie sa fim protejati profesional de toate cele rele , de voi, politistii adevarati !….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.