PSD şi-a prezentat candidaţii la Consiliul Judeţean. Petric: oameni competenţi, serioşi!

13 mai 2016 | 32 comentarii

candidati psd consiliul judetean (2)Conducerea PSD Satu Mare şi-a prezentat într-o conferinţă de presă susţinută astăzi candidaţii pentru Consiliul Judeţean şi câteva din proiectele pe care aceştia şi le propun. Preşedintele organizaţiei judeţene, Octavian Petric, a declarat că sunt oameni competenţi, serioşi, care vor face faţă noilor provocări, ei provin din toate zonele judeţului.

“Sunt oameni competenţi, serioşi. Ordinea pe listă am stabilit-o în mod democratic, prin vot secret. Am încercat să acoperim mai multe domenii cu specialişti, avem pe listă profesori, ingineri, economişti, jurişti, astfel încât să putem face faţă dacă vom reuşi să ne obţinem targetul de  opt-zece consilieri judeţeni”, a afirmat Octavian Petric.

Rând pe rând, candidaţii s-au prezentat şi au spus ce doresc să facă din poziţia de consilier judeţean, după care Octavian Petric a prezentat pe scurt programul la nivel de judeţ.

“Este foarte important să avem o infrastructură foarte bună, de aceea primul domeniu este drumuri şi utilităţi. Un alt domeniu pe care vreau să îl abordăm în planul de strategie este învăţământul: centre şcolare regionale de formare profesională şi implementare a programului after school în mediul rural. Avem foarte mulţi părinţi în străinătate, copii rămaşi, din acest motiv apare abandonul şcolar, unii chiar nu se înscriu la şcoală şi cred că este foarte important să încercăm să implementăm unele proiecte care să vină în sprijinul acestor tineri, copii şi al părinţilor pentru a le asigura un viitor. Un alt domeniu este sănătate, cred că este foarte important să avem sănătate, pentru că la ţară nu prea avem dispensare medicale, au fost cam abandonate, de aceea în programul nostru de strategie avem prioritare şi această necesitate de înfiinţare de dispensare medicale. Prioritar este înfiinţarea unor centre de îngrijire pentru persoanele vârstnice. Un alt capitol este dezvoltarea traseelor turistice din judeţ, cu accent pe turismul ecumenic, ţinând  cont că avem anumite mănăstiri ce pot fi vizitate, ceea ce ar putea aduce beneficii pentru comunitatea locală, mănăstirea de la Scărişoara, Măriuş, Portăriţa, Ţeghea. Un alt domeniu este domeniul economicc, ar fi nevoie de înfiinţarea unor centre de informare şi consultanţă în zonele rurale pentru atragerea de fonduri europene, susţinerea pentru reînvierea meşteşurilor tradiţionale, cum ar fi obiectele şi mobilierul din nuiele, pentru grădinărit”, a spus Petric.

Lista PSD la Consiliul Judeţean: 1. Petric Octavian, 2. Pașca Vasile, 3. Ciocan Vasile, 4. Marincaș Gheorghe, 5. Buzgău Oliviu, 6. Ardelean Ciprian, 7. Ardelean Simion, 8. Horvat Alexandru, 9. Ciocan Gheorghe, 10. Maxi Rodica, 11. Pop Ioan, 12.Avorniciți Nicolae, 13. Frencz Constantin.

Etichete: , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (32)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Unudinmultime spune:

  inafara de simion ardelean, toti sunt niste GUNOAIE !
  nu mai e aparatul, lui GOVOR, de voturi cumparate sa va impinga din spate ciumelor.

  • Vasile spune:

   Simion Ardelean e doar momeală, vine următorul de pe listă. El oricum nu va fi consilier județean pentru că vrea de primar.

  • Alex spune:

   In 4 ani nu ati facut nimic de ce v-as vota inca o data ? Orasul arata mai ca acu 4 ani !

 2. Oana spune:

  4 ani au demonstrat ca mu sunt competenti. Iar vin sa ne ceara votul?

 3. Priala Bogdan spune:

  Dar Petric nu-i ala care a parcat aiurea in fata la Unicarm in centru?

 4. Florica spune:

  Suntem satuli de tot aceleasi persoane,aceleasi minciuni.Nu ii mai crede nimeni.Care persoane competente?!Acest partid sigur nu!

 5. ardelean spune:

  Un alt domeniu este sanatatea, d-le deputat….,sanatate se spune atunci cand ciocnesti un sprit, gen cum faceati cu deputatul PSD Silaghi, mai deunazi… . Am citit aici doua declaratii de presa….si ma ingrozesc de cat de anagramat sunteti. Sincer, d-l Pataki vorbeste mai corect limba romana,

 6. florin spune:

  Jos cu ei sunt niste gunoaie suntem satui de ei din 89′ psd a demonstrat cine este si ce a facut. Vrem o schimbare vrem tineri la putere ei sunt viitorul nostrul

 7. Eu spune:

  eu unul m-am saturat de aceasta administratie psd alde care nu a facut nimic pentru satu mare, vreau o schimbare

 8. petrica spune:

  Eu il votez pe Horea Anderco, l-am vazut pe Digi 24 la emisiunea-Proiect pentru tara- si dintre toti candidatii el a fost cel mai coerent,se vede de la posta ca stie administratie, plus ca nu face parte din niciun partid…deci nu e marioneta nimanui.

 9. M P spune:

  Da oameni serioși si profesioniști !
  Tavi, ai acolo in spatele tau un ,,domn” pe numele de buletin Sandu Horvat care are o datorie fata de mine din anul 2008. Nu este mult, doar asa undeva peste 6.000 euro. Ma aburește de multa vreme ca dupa campania electorală prinde ceva os de ros si la Paștele cailor o sa-mi plătească . Cred ca o plângere penală impotriva lui poate reduce putin lista. Mai sunt si alte metode de recuperare …. Mai sunt si picanterii…..detalii, etc.etc…..

  • Ana lui manole spune:

   ar trebui ca Petric sa spuna toate relatiile de rudenie, prietenie si afaceri cu cei care sta la aceasta masa!!!!!

  • florica spune:

   Mai Petrica scula mica tu te-ai gasit sa dai cu noroi in altii ,chiar daca ai ajutat un om nu trebuie sa dai cu noroi dar la caracterul tau jegos nu ne putem astepta la alceva, Ia spune tu Petrisor cum ti-ai tradat colegii din PDL in 2012 in fiecare localitate doar sa obtii cite un contract cu primariile din judet ,iar dupa ce ai simtit ca ai intrat in vizorul DNA ai fugit ca un las te-ai bagat la fund ,, ANALFABETULEEEEEEEEE

 10. Luni spune:

  deputatul petric unde a fost pana acuma? Care sunt meritele lui ? Ce a facut pentru judetul Satu Mare? In afara de a pune oamenii lui la Posta Romana, la parohii prin judet ;;;; binomul petric – pasca – buzgau delapidatorii din judetul Satu Mare, de ce nu se zice nimic?

 11. Ylonga bonga spune:

  pasca de la Lebada nu e mafiot? Nu este incompatibil cu afacerile care le are, ca si candidat consilier la judet? Asta era in cardasie cu fratii Gal si mafiotul Ghere la Hotelul Sport, vedeti retrocedarile din ultimii doi ani

 12. Marius spune:

  Gruparea mafioata Petric chestorul ciocan si pasca vasile vor sa-l execute pe Coica din PSD, asa s-ar zvoni prin Satu’ cel mare..

  • Mihai spune:

   :)))) Grupare mafiota???:))) “Marius, deci, daca nu postezi ceva, deci, sa ma avantajeze si pa mine, deci…vezi ca astia nu ma mai baga in seama, deci, de cand a venit Petric la conducere…ma marginalizeaza, deci vor sa ma traga pe linie moarta, deci, asa am auzit…deci, daca era Govor era alta poveste deci, cu Petric nu se poate negocia, deci, asta zice sa facem campanie curata…deci, eu nu stiu sa fac asa ceva, deci, nu stiu, ca astia ma da afara… Hai, ceau, te pup.. ceau:)))

 13. vasi spune:

  Echipa este una onesta, exceptie facand chestorul Ciocan si capitanul Horvat! Ciocan care pretinde a fi mare profesor si chestor, preda dreptul international dar nu stie cate stele sunt pe steagul europei. In ziua de pasti a omorat o femeie insarcinata, dar pozeaza in cea mai imaculata si inteligenta persoana. Un limbric care se baga in seama cu orice pret. Fata de ceilalti, RESPECT!

 14. ct spune:

  Intrebarea e-PE CINE ALEGEM?-ori optam pentru cel”mai putin corupt”!!!

 15. Horica nost spune:

  Organele de cercetare sa investigheze cum Petric a sustinut numirea lui Taut la IPJ Satu Mare doar ca sa isi urmeze scopul de a o numi pe Anisoara la functia numarul 2 in politia satmareana, doar de ce pana cat a fost talos Ani deputatului era purtatoare de vorbe pe la IPJ!!! Hai Ana sa nu iti pui colegii sa verifice una alta :)

  • matroz spune:

   domnule horica asta nu e nimic ,sa spuna doamna ofiter Ana cum au musamalizat cu colegii din IPJ accidentul fiului Razvan cu jeepanul in sensul giratoriu de la Real actualul auchan

   • 1matroz spune:

    Mai nene,esti chiar atat de prost incat nu poti inventa un nume fara sa ma copii.Domn Horica schimba planul,cu asta esti falimentar.Te crede doar firma de unde-ti achizitionai costumele pe banii primariei si a fraierilor care crezi ca te vor vota!!!!!!!!!!!!

 16. Irina spune:

  Gunoaie comuniste!

 17. dorle spune:

  Da unde-i GOVOR??? PSD vrea sa mai fure judetul asta inca 4 ani.o trupa de mafioti. Ce poti sa spui de un Petric care este semianalfabet si Horvat un alt semidoct.

  • Cipi spune:

   Nu stiu daca mai castigam ca si in 2012, Petric vrea campanie corecta fara promisiuni sau spagi ca pe vremea lui Govor! Cred ca prea ne am obisnuit sa facem campanie cu pachete si pungi, Petric nu i pe placul nostru la acest capitol! Atata democratie si cu listele si cu campania…

 18. Sas Marius spune:

  O adunătură de incompetenți , expirați si vai de capul lor. Ăștia nu fac nici pragul de 5%

  • Unu spune:

   Tu nu faci nici 1% de fapt un anonim ca si tine din toate punctele de vedera care vb despre oameni doar asa ca nu poate altceva…..ve te poti astepta de la el??..vai si amar

 19. cristian spune:

  Poate rezolva Pop Ioan canalizarea intre Satu Mare si Amati.
  Cu țeava de refulare pt. care sper să plătească cineva odată.
  Dar el are canalizare numai că nu sa implicat , altfel se mergea cu conducta pana la racordare langă cimitir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest