Ultima actualizare: azi, 12:11

Locale

Sătmărean, membru al unei rețele de hoți din bancomate, prins la vama Petea

control acte vamaPoliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat – la intrarea în țară – doi cetăţeni români, care erau căutaţi de autorităţile din România, ei având de executat pedepse privative de libertate pentru săvârşirea unor infracţiuni.

Miercuri, 4 mai, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat pentru a intra în țară Răzvan A., în vârstă de 30 de ani, din Satu Mare.

Cu ocazia formalităților pentru intrarea în România, polițiștii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internațional. Pe numele lui Tribunalul Prahova a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea și un mandat european de arestare. Sătmăreanul era condamnat la patru ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de aderare la un grup infracțional organizat, rețeaua fiind profilată pe comiterea infracțiunii de furt calificat prin sustragere de bani din ATM-uri.

O jumătate de oră mai târziu, tot în P.T.F. Petea  s-a prezentat, pentru a intra în România, Trandafir H., în vârstă de 38 de ani, din Borșa, județul Maramureș.

La controlul de frontieră, lucrătorii noștri au constatat că maramureșeanul este urmărit general. Pe numele său, Judecătoria Vișeu de Sus emisese  un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Trandafir  are de ispășit o pedeapsă de 2 ani și 8 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației.

Ambele persoane au fost predate unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale al I.P.J. Satu Mare

Sursa: STPF Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.