Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Sătmăreanca Bianca Marciuc face furori la Hollywood. Este apreciată de regizori pe platourile de filmare

bianca marciuc1Frumoasă, talentată şi apreciată de marii regizori. Sătmăreanca Bianca Marciuc a dat lovitura la Hollywood, acolo unde a jucat în mai multe producţii de succes. Bianca este cunoscută în lumea mondenă din România pentru că în trecut a fost şi prezentatoare la un post tv naţional, dar este şi dj-iţă.

Află povestea ei

Bianca Marciuc este una dintre româncele cu care ne mândrim. Tânăra din Satu Mare a ajuns peste mări şi ţări şi a cucerit lumea mondenă de la Hollywood. Acum, ea are mai multe proiecte în calitate de actriţă. Despre ele ne-a vorbit chiar ea.

”Tocmai am terminat de filmat un scurtmetraj cu NYFA aici în Los Angeles (New York Film Academy), o comedie în care am interpretat rolul unei actriţe tinere şi neexperimentate care se mută la Hollywood din Buenos Aires şi îşi doreşte să devină celebră peste noapte. Fiind tânără şi plină de entuziasm, dar din păcate nu cu foarte mult talent, castingurile şi audiţiile ei cad în lanţ, precum piesele unui joc domino. O descriere de caracter asemănătoare cu a lui Joey Tribianni(din serialul „Friends”). Am avut parte de o echipă extraordinară cu care am lucrat. Scenariul este scris de rusoaica Marie Mitkovskaya iar ca regizor l-am avut pe James Rowe”, povesteşte Bianca.

bianca marciuc3

Proiecte la care a lucrat

”În martie am filmat un trailer science fiction denumit”Elazaar”, în care interpretez rolul unei regine din epoca de aur,medievală care îşi dă viaţa pentru a-şi salva copilul nou-născut, pe jumătate dragon, pe jumătate om. Filmările au avut loc printre dealurile hollywood-iene,iar una dintre amintirile amuzante e cum a trebuit să îmi păstrez intacte rănile pline de sânge create de make-up artistul echipei până la finalul zilei de filmare. Am mai filmat un trailer horror pentru filmul”The crack” în care joc rolul unei fantome,o soţie care îşi bântuie soţul infidel.

bianca marciuc4

Un alt proiect la care am lucrat şi cu care am participat anul acesta la festivalul de la Cannes, se numeşte „Triunghiul iubirii” şi este povestea unui cuplu căsătorit care se consiliază în privinţa căsniciei apatice pe care o trăiesc de mulţi ani, în cabinetul unui doctor din New York, un psiholog care a inventat o pastilă ce are ca efect ştergerea amintirilor traumatizante din creierul pacienţilor.

Am jucat rolul soţiei şi este printre proiectele mele preferate la care am lucrat, deoarece caracterul pe care l-am jucat apare în film la vârsta de 20 de ani şi la 45 de ani (pentru a arăta mai în vârstă am avut parte de o şedinţă de machiaj de 3 ore în care mi s-au desenat riduri şi grizonat părul).

„America” teaser este un alt proiect în care am jucat de curând şi de abia aştept să văd rezultatul. Esta vorba despre drama unei mame imigrante din Colombia, care încearcă să-şi salveze băiatul întors din război, dar care într-un final este împuşcat sub ochii ei de către armata columbiană.

bianca marciuc6

În prezent fac training cu profesorul Stephen Snyder la Hollywood complex theatres, iar ultima scenă la care am lucrat alături de partenerul de scena Rich Redmond (tobosarul lui Bryan Adams&James Aldine) este din filmul”The fisher king” în care a jucat regretatul actor Robin Williams”, ne mai povesteşte talentata actriţă din Satu Mare.

Cea mai mare realizare

”Mi s-a facut inima cât un purice când am avut primul prescreening la filmul „Triungiul iubirii”care a avut loc în studiourile Warner Bros, îmi aduc aminte de emoţiile şi starea de fericire pe care o trăiam alături de echipa cu care am filmat, la prima noastră vizionare. Să-mi văd numele acolo pe marele ecran la finalul filmului,chiar în inima capitalei entertainmentului este ceva la care nu am îndrăznit să visez vreodată.

bianca marciuc5

Un astfel de moment te face să uiţi de toate orele de stat în trafic pentru ajunge la un casting şi stresul că timpul parcării a expirat şi vei primi o amendă de 120 de dolari pentru două minute depăşite când tu eşti în timpul audiţiei,orele de repetiţie, banii cheltuiţi pe ore şi sacrificiile făcute pentru a-i economisi şi investi în cariera ta, riscurile asumate, stările petrecute în nelinişte în asteptarea unui call back, sentimentul de singurătate cu toate că eşti înconjurată de atâţia oameni cu mii de vise, competiţia acerbă pe care o simţi din momentul în care aterizezi, lumea care stă mai mereu cu ochii în telefon, pe facebook/instagram/siteurile de castinguri şi joburi. Pare usor,însa nu e”, recunoaşte Bianca.

DJ de succes

Bianca are succes şi ca DJ. Tânăra practică această meserie de câţiva ani şi a ajuns să mixeze în cele mai exclusiviste locuri din lume.

bianca marciuc7

”Am mixat în cluburile de pe Melrose avenue, care mi-au adus aminte de copilărie şi de serialul Melrose Place,Santa Monica şi Sunset boulevard” spune ea.

În lumea modei

Sătmăreanca face furori şi în lumea modei. Încă de la vârsta de 17 ani a pozat pentru diverse publicaţii şi reclame, iar acum, după atâţia ani de experienţă se poate lăuda cu apariţii în FHM România iar anul acesta în ianuarie a apărut pe coperta revistei de lifestyle din Dubai”Upstreet”.

“Ultimul shooting pe care l-am făcut este pentru L.A lifestyle magazine.Aş vrea să mulţumesc pe această cale echipei cu care am lucrat: Fotograf:Casandra Figueroa&Dana Kozeff, Make-up artist:Brenda Gazcon”, ne mai povesteşte Bianca.

bianca marciuc8

Sursa: http://paginadelifestyle.ro/

2 comentarii

  1. Mia Antal Răspunde

    Felicitari !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.