Ultima actualizare: azi, 13:06

Sport

Sătmărencele, medaliate cu argint la Balcaniada de beach-volley (FOTO)

volei satu mare1Sătmărencele Adriana Matei și Beata Vaida au câștigat medalia de argint la Balcaniada de beach-volley, desfășurată în acest week-end la Satu Mare. Însă pentru sătmăreni, și pentru România, sunt adevăratele campioane balcanice la beach-volley.

După ce au dispus în două seturi de Turcia în semifinale și s-au calificat în marea finală a competiției, fetele noastre au urcat pe treapta a doua a podiumului, fiind învinse, după o luptă crâncenă în teren, de Serbia, scor 1-2.

Festivitatea de premiere s-a desfășurat în această după-amiază chiar la locul de desfășurare a competiției, platoul din Centrul Nou. Dintre oficialități, la festivitatea de premiere au participat președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef, deputatul Kereskenyi Gabor și viceprimarul municipiului reședință de județ, Radu Roca.

Reprezentativa de beach-volley a României este antrenată de sătmăreanul Adrian Pricop. Este demn de remarcat faptul că Adriana Matei și Beata Vaida s-au întors recent de la Mondialele din Elveția, acolo unde au terminat pe locul V.

La băieți, medalia de aur a fost câștigată de Serbia, după ce a învins Grecia în finala competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.