Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Satu Mare, capitala europeană a voleiului pe plajă. Echipe de prim rang, în week-end la Trofeul Sătmarului

volei satu mare1Timp de trei zile, la acest sfârșit de săptămână, echipe de prim rang din șase țări vor participa la Trofeul Sătmarului, competiție de nivel european de volei pe plajă. Județul Satu Mare va avea echipă formată din Vaida Beata și Adriana Matei, antrenate de Adrian Pricop, care vor încerca să câștige competiția. Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a prezentat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, echipa județului și i-a îndemnat pe toți sătmărenii să vină și să o susțină.

Adrian Ștef a arătat că după ce anul trecut s-a reînnodat tradiția organizării acestei competiții la Satu Mare, și și-a exprimat bucuria că va fi organizată și în acest an.

”Pentru trei zile, Satu Mare va fi capitala voleiului de plajă și acest eveniment se datorează sătmărenilor care s-au bucurat de ediția de anul trecut, și care au urmărit cu mare interes evoluția fetelor noastre, dar și încăpățânării antrenorului Adrian Pricop. Față de anul trecut, în acest an competiția crește în valoare. Degeaba punem foarte mulți bani, pentru că dacă nu am avea sportivi care să ne reprezinte, ar fi deșarte”, a spus Adrian Ștef.

volei satu mare2

Antrenorul Adrian Pricop a arătat că balcaniada organizată în acest an la Satu Mare va avea atât o secțiune pentru masculin, cât și una pentru feminin, competiții de acest gen organizându-se foarte rar în România. O să fie echipe participante din șase țări, Grecia, Turcia, Bulgaria, Serbia, Moldova și România. Vor prezente 12 echipe de băieți și 13 echipe de fete.

”O să avem parte de jucătoare care au participat la Jocurile Olimpice, avem o echipă din Grecia care de aici pleacă direct la Moscova la o etapă de Cupă Mondială. O să oferim un spectacol desoebit pentru sătmăreni”, a spus Adrian Pricop.

Meciurile vor începe vineri dimineața, de la ora 9.00, continuând și sâmbătă. Duminică se vor desfășura semifinalele, finalele mici și finalele mari, atât pentru masculin cât și pentru feminin. Toate meciurile se vor disputa pe un teren special amenajat pe platoul din Centrul Nou. 

Cele două componente ale echipei județului Satu Mare, Vaida Beata și Adriana Matei, i-au invitat pe toți sătmărenii care iubesc voleiul pe plajă să participe la această competiție promițând un spectacol frumos și, chiar dacă nu sunt favorite, vor face tot ce este omenește posibil să câștige competiția. 

3 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Adrian Stef, va fi si frumoasa echipa a DNA?

  2. OBs. Răspunde

    Procurorii DNA pregătesc un nou mega dosar în Satu Mare. După Mircea Govor, în vizor încă un nume greu: Adrian Ștef
    http://www.voceatransilvaniei.ro/mircea-govor-trimis-judecata-procurorii-dna-l-au-luat-vizor-pe-adrian-stef/

  3. Ion Răspunde

    campanie politica pe munca altora, urat Stef, URAT !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.