Ultima actualizare: azi, 13:06

Locale

Shopping Plaza a devenit de trei luni partenerul sătmărenilor. Continuă să producă surprize plăcute (FOTO)

Shoping PlazaÎn urmă cu aproximativ trei luni de zile câteva sute de persoane așteptau nerăbdătoare deschiderea porților noului centru comercial din Satu Mare, Shopping Plaza, cel mai mare și mai modern centru pentru cumpărături, distracție și petrecerea timpului liber din oraș. Zilnic, alte câteva sute îi trec pragul de atunci, bucurându-se de serviciile, magazinele și modurile de petrecere a timpului liber puse la dispoziția lor.

 În fiecare săptămână din cele trei luni, Shopping Plaza s-a dezvoltat și s-a corelat dorințelor sătmărenilor , încercând să îmbunătățească calitatea serviciilor oferite, posibilitățile de petrecerea a timpului dedicat plimbărilor prin mall și să diversifice opțiunile pentru sătmăreni, astfel încât toți să găsească la Shopping Plaza un cadru plăcut unde să petreacă timpul.

Shopping Plaza este locul potrivit pentru tineri, familii dar și pentru persoane de vârsta a doua. Fie că fac cumpărături în magazinele de haine de marcă deschise, precum Bossini, LeeCooper, H&M, Time Out, Kenvelo, Pepco, fie că buncii trec pe la magazinul de jucării Noriel sau pe la spațiul de joacă Festiland cu cei mici, timp în care părinții pot savura o cafea și un suc liniștiți la cafeneaua interioară, fie că e vorba despre un curs de dans sau de un antrenament fizic, sătmărenii au motive să vină atât singuri cât și însoțiți în Shopping Plaza, fiind locul ideal, indiferent de sezon și vremea de afară.

 De la deschidere și până în prezent, Shopping Plaza s-a dezvoltat continuu și va continua în aceeași manieră până când și cel mai pretențios sătmărean va găsi în centrul comercial un motiv de a ieși din casă și nu doar un motiv de a alunga plictiseala. Pe lângă toate acestea odată cu deschiderea Shopping Plaza, în Satu Mare s-au creat peste 100 de locuri de muncă, număr care se dorește să crească în continuare prin atragerea de noi branduri care să își deschidă puncte de lucru în interiorul complexului.

Shopping Plaza este partenerul oricărui sătmărean care dorește timp de calitate, cumpărături de la cele mai mari branduri din oraș, relaxare și divertisment. Complexul se va extinde în permanență, în cel mai scurt timp sătmărenii urmând să aibă parte de o altă serie de surprize plăcute.

3 comentarii

  1. radu Răspunde

    este un mini mol, cu o mini parcare,

  2. satmarean Răspunde

    cit ati luat dentru reclama asta de doi lei???De ce nu scrieti de masinile care parcheaza linga Shoping Plazza incurcind circulatia si de care nu se leaga nici un militian?? De ce nu se foloseste asa zisa parcare subterana???Nu va e rusine???

  3. nicu Răspunde

    Faptul ca-i faceti atata reclama mascata spune totul despre profitabilitatea asa zisului mall.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.