Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Un ștrand ultramodern va fi deschis în județul Satu Mare. Unde va fi acesta și ce servicii va oferi (FOTO)

strandNO1Un nou și modern centru de agrement va fi deschis în scurt timp în județul Satu Mare. Este vorba despre ștrandul din Negrești-Oaș care se va transforma într-un modern centru de agrement.

Centrul de agrement Herbal SPA va oferi servicii de agrement, servicii de wellness, servicii de recreere şi divertisment, tabere sportive și cantonamente, volei de plajă, spectacole şi petreceri în aer liber, servicii pentru copii și servicii de alimentație publică- bucătărie tradițională oșenească.

Proiectul viitorului Centru de agrement Herbal SPA a fost prezentat recent în cadrul unei întâlniri care a avut loc în sala de ședințe a Primăriei Negrești-Oaș. Societatea Grigdan Cămârzana SRL Negrești-Oaș, care deține ștrandul, a întocmit deja un proiect pe care îl va depune pentru finanțare din fonduri europene.

Primarul Aurelia Fedorca l-a felicitat pe antreprenor, dar și pe arhitecți și proiectanți pentru acest proiect și și-a exprimat întreaga disponibilitate astfel încât investiția să poată fi derulată în timp optim după ce va fi atrasă finanțarea.

Primarul Negreștiului a arătat că Centrul Herbal SPA ar veni să completeze stațiunea Luna Șes, iar zona ar deveni astfel mult mai atractivă pentru turiști.

4 comentarii

  1. Ion Răspunde

    Numa de n-or pune palinca in strand ca pantu apa sa bat cu certezanii…

  2. Unu' Răspunde

    Super! O să scăpăm de tăți jegoșii la ștrandurile din sătmar 🙂

  3. Un vot Răspunde

    Seamana cu cel din statiunea Baile Herculane de pe vremea lui Nuti Udrea.
    Sa nu ramana si asta numai pe hartie, acum ca tot suntem in campanie electorala.

  4. Eva Amik Furtos Răspunde

    Tot respectul multa bafata !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.