Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Accident ce se putea solda cu victime omenești. O rabă a rupt un stâlp și s-a oprit în curtea unui bătrân (FOTO)

accident caraesu2Un accident mai puțin obișnuit, ce se putea solda chiar cu victime, s-a produs astăzi după-amiază în localitatea Cărășeu când o rabă a intrat, la propriu, în curtea unui sătean.

Două echipaje de pompieri sătmăreni au intervenit de urgenţă, în jurul orei 14:02, în localitatea Cărăşeu, unde un camion, ieşind de pe carosabil, a lovit un stâlp electric de unde a ricoșat în gardul unui imobil, în vecinătatea căruia exista o ţeavă de gaz pe care a fisurat-o

Concomitent cu asigurarea zonei, salvatorii au evacuat persoanele din locuinţele învecinate, oprirea gazelor şi a curentului electric fiind efectuată de personalul autorizat, în timp operativ, neexistând pericol de explozie deoarece evenimentul s-a produs într-un spatiu deschis.

Din fericire nu au existat victime, cele patru persoane aflate în camion la momentul accidentului, prezentau răni superficiale şi au refuzat transportul  la spital.

Accidentul putea avea urmări foarte grave dacă nu se intervenea la timp și dacă gazul, care se scurgea din conducta fisurată, ar fi luat foc. Mai mult decât atât, în casa din curtea căreia a intrat raba trăia un octogenar semi-paralizat, care a fost scos la timp de salvatori. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.