Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Accident cu urmări cumplite în județ. O copilă de 11 ani, grav rănită

accident strada Aurel Vlaicu (4)Efectuarea unei manevre neregulamentare de depășire a fost cauza unui accident rutier produs ieri pe raza comunei Călinești Oaș soldat cu rănirea gravă a mai multo persoane printre care și o minoră de 11 ani.

Astfel, în jurul orei  17.30, în afara localității Calinești-Oaș, județul Satu Mare, un conducător auto V. C.  de  61 ani, din localitatea Trip, județul Satu Mare,  conducând un autoturism pe DJ 109L, pe fondul efectuării unei depășiri neregulamentare, a pătruns pe contrasens și a intrat  în coliziune cu un alt  autoturism,  condus de G.R. de 41 ani din Negrești-Oaș și care circula din sens opus.

În urma evenimentului, pe lângă accidentarea gravă a conducătorului auto care a provocat accidentul, a mai rezultat și rănirea ușoară a celuilalt conducător auto dar și  rănirea gravă a unei minore de 11 ani, pasageră în același autoturism.

 Ambilor conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, urmând ca cercetările să continue sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.