Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Adelin Ghiarfaș: Am votat pentru Satu Mare

alegeri adelin ghiarfasCandidatul PNȚCD la Primăria municipiului Satu Mare, Adelin Ghiarfaş,  s-a prezentat la urne pentru a-și exercita dreptul de vot la orele după-amiezii, fiind însoțit de soția și cei doi copii ai săi. Acesta a votat la secția amenajată în incinta Școlii Gimnaziale ”Avram Iancu” din cartierul Micro 16.

După ce s-a prezentat la urne, Adelin Ghiarfaș a declarat că a votat pentru binele lui, al familiei sale, pentru municipiul Satu Mare.

”Am votat pentru binele meu, pentru binele copiilor mei, pentru binele familiei mele, am votat pentru binele orașului Satu Mare. Indiferent de rezultatele alegerilor din această zi cu toții am câștigat. Am câștigat speranță, am câștigat demnitate, integritate. Și, mai mult decât atât, am demonstrat că politica la nivelul județului și municipiului Satu Mare se poate face cu bun simț, cu profesionalism și cu decență. Începând de acum, avem toate premisele ca acest oraș să se dezvolte și sperăm că vom fructifica la maxim tot ceea ce am câștigat în această campanie electorală”, a arătat Adelin Ghiarfaș. 

2 comentarii

  1. Radu Pasca Răspunde

    Felicitari Adelin Cristian Ghiarfas! Indiferent care va fi rezultatul zilei de azi esti un castigator,ai aratat ca se poate face si un alt fel de politica,o politica a bunului simt si al demnitatii. Esti inca speranta satmarenilor!

  2. carcotas Răspunde

    Putea să fie câştigător cu adevărat dacă se uneau toţi outsiderii şi desemnau unul care urma să fie susţinut de ceilalţi.Ar fi fost un al treilea pol care ar fi atras atenţia.Aşa e un rahat pe băt,orgoliu fără finalitate.Fiecare a vrut să vadă că e iubit de mase,acolo un pic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.