Alegeri locale Satu Mare. Cartierele sătmărene codașe ca prezență la vot. Partea din dreapta Someșului conduce detașat

5 iunie 2016 | 26 comentarii

vot Satu Mare (3)Alegeri locale Satu Mare. La ora 17:00 prezența la vot în județul Satu Mare a fost de 35,62%, iar în municipiul Satu Mare a fost de 30,19%. Până în prezent și-au exprimat votul 113.430 persoane din județ, iar în municipiu 30.835.

Prezența la vot în orașele județului se încadrează în jurul procentului de peste 30%. Astfel, în Ardud s-au prezentat peste 34% din alegători, în Carei 29,10%, în Livada procentul este de 37,64%, în Negrești Oaș 27,33%, iar în Tășnad 36,78%. Procent relativ mic se înregistrează în zona Țării Oașului, iar în comuna Petrești până la ora 17:00 s-au prezentat la vot doar 18% din alegători.

În continuare cea mai slabă prezență la vot din municipiul Satu Mare, de aproximativ 20%, se înregistrează la  secția 1 de la Grădinița Draga mea și secția 25 de la Școala Mircea Eliade. În cartierele Soarelui, Micro 17, Carpați I și II, procentul este între 25-30%. În unele secții de votare s-a depășit procentul de 39%, respectiv la Școala Generală nr. 10, prezența fiind mult mai ridicată pe partea Mal Drept Someș.  

PortalSM vă ține la curent cu desfășurarea alegerilor, eventualele probleme apărute, declarațiile candidaților și liderilor politici dar și cu primele  Rezultate alegeri locale Satu Mare.

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (26)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. mirela spune:

  Unii satmareni vor ca primaria sa fie BARUL lui Kereskeni SA SE VORBEASCA DOAR UNGURESTE SI SA SE BEA VARTOS!

 2. viorel spune:

  ROMANI TREZITI-VA!!!

 3. Iulius spune:

  Hai romani deșteptarea! Încă mai avem timp!

 4. Roșu spune:

  Toată lumea la vot!!! Nu trebuie sa lăsați hortiști sa ne conducă din nou!

 5. Ilie spune:

  Suntem sătui de Teseik si asa mai departe ..hai romani mobilizativa!!!

 6. Gyuri spune:

  Eu am votat Coica! M.am saturat de ceilalti ca au mai condus si n au facut nimuca.

 7. Marius spune:

  Mal drept,mal stang cu totii trebuie sa votam!

 8. Mariana spune:

  Sa nu ne culcam pe o ureche,inca mai putem vota!Eu nu vreau un domn Gabor K la Primarie!

 9. adriana spune:

  DESTEPTAREA!KERESKENI-PRIMAR???Sotul meu e ungur, n-am nimic cu ei, DAR NU UN BETIV NOTORIU!

  • Lore spune:

   Si al meu e tot de etnie maghiara dar nu asta conteaza pana la urma.Conteaza sa fie om cel care ia in maini functia de primar.Si noi am votat tot cu actualul primar.Asta chiar a reinviat orasul asta cat a putut in 4 ani.

 10. Zoli spune:

  Mie nu rusine sa spun ca am votat cu Coica,omul care trebuie sa ne fie primar!

 11. nastase spune:

  De unde atata rautate fata de unguri .lipsa de cultura si dovada de taran de oras dn ilie

 12. nicu spune:

  Disperare mare pe gasca lui Coica!AMR 3 ore.Lingaii lui Coica faceri-va bagajele si cautati-va de lucru ca peste 3 ore ramaneti fara obiectul muncii.

 13. Lotica spune:

  Romani,haideti sa votam cu sufletul!

 14. Olga spune:

  Am votat si eu desi am zis ca azi nici nu merita sa ies din casa.Dar nici nu doresc ca orasul acesta sa fie condus de Gabor Kereskeny,un om care se vede ca nu vrea binele orasului.

 15. Adriana spune:

  Da nici de un Stef!

 16. În spital de ce nu exista o secție de votar?

 17. În spital de ce nu exista o secție de votar?

 18. Decebal spune:

  Sa faci comentariu cu pseudonim maghiar si sa faci greseli gramaticale numai sa demonstrezi ca esti ungur depaseste orice imaginatie, atunci eu sunt Decebal..

 19. Dorel spune:

  Nu au iesit la vot tocmai cei carora acest primar le-a facut ceva in cartier ( M16) sa a inceput sa le faca(M17 C2).O sa va continuie ….Gabor cand o sa angajeze un kft. Sa dea D-zeu peste patru ani sa va fie cartierul asa cum e acum…..cu garajele daramate si atat. Eventual balariile sa va fie cat blocul sa va invatati minte sa iesiti la vot.

  • carcotas spune:

   Calmează-te Dorele şi du-te la culcare că mâine trebuie să mergi la servici.Asta daca nu ,,lucrezi” la primărie,caz in care te inţeleg…

 20. Dorel spune:

  Nu au iesit la vot tocmai cei carora acest primar le-a facut ceva in cartier ( M16) s-au a inceput sa le faca(M17 C2).O sa va continuie ….Gabor cand o sa angajeze un kft. Sa dea D-zeu peste patru ani sa va fie cartierul asa cum e acum…..cu garajele daramate si atat. Eventual balariile sa va fie cat blocul sa va invatati minte sa iesiti la vot.

  • Adi spune:

   Auzi mai Dorel, Dumnezeu nu asculta glas de caine!!! Sa stii ca am iesit la vot desi in Carpati II e jale in 90% din cartier si nu ti l-am votat pe Coica!!! Pupa-s-ar pe gura cu Stef si cu Silaghi si cu Govor!!!!! Calic prost ce esti!!!

  • Eu spune:

   Si Dorel a angajat kft,vezi lucrari pe Lucaciu la canalizare.Sic, Dorele!ha ha sovinilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest