Ultima actualizare: azi, 10:34

Locale

Alegeri locale Satu Mare: Peste 317.000 persoane, aşteptate astăzi la vot

vot satu mareAlegeri locale Satu Mare. Secţiile de votare din judeţul Satu Mare s-au deschis în această dimineaţă la ora 7 și sunt deschise până la ora 21.

În total în județ sunt : 317.460 care sunt așteptați la 334 secții de votare pentru a-și alege primarii, consilierii locali și consilierii județeni.

Aproape  320 de poliţişti,  140 de jandarmi, 80 polițiști de frontieră  și 100 de pompieri vor acționa pentru asigurarea respectării cadrului legal al alegerilor. De asemenea, peste 70 de poliţişti,  20 jandarmi și 12 polițiști de frontieră se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.

Dintre cele 334 secţii de votare constituite la nivelul județului Satu Mare, polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 159 de secţii, jandarmii la 69, polițiștii de frontieră la 40 iar pompierii la 66 de secții.

Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele   produse   în   ziua  alegerilor,  vor  acţiona   conform    competenţelor, 40  de poliţişti constituiţi în 13  echipe operative.
           A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 16 de poliţişti, 30 de jandarmi 34 polițiști de frontieră și 24 de pompieri,  care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, dacă situaţia operativă o va impune.

PortalSM vă ține la curent cu desfășurarea alegerilor, eventualele probleme apărute, declarațiile candidaților și liderilor politici dar și cu primele  Rezultate alegeri locale Satu Mare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.