Ultima actualizare: azi, 14:04

Locale

Campionatul European, transmis pe un ecran gigant la Satu Mare. Unde pot fi urmărite meciurile (FOTO)

panou meciuri centru (4)Sătmărenii vor putea urmării toate meciurile de la Campionatul European de Fotbal pe un ecran gigant amplasat pe platoul din Piața 25 Octombrie (la Prefectură). Iniţiativa este a firmei S.C. World Media S.R.L.

“Evenimentul va începe în data de 10 iunie 2016 şi se numeşte „Satu Mare Fun Fest 2016”. Este vorba despre o vizionare în public a tuturor meciurilor de la campionatul european, se numeşte public screening în limba oficială, respectiv engleză. Evenimentul posedă licenţa oficială UEFA pentru a putea organiza acest eveniment. Pentru toţi cei interesaţi vor fi aproximativ 500 de locuri în şezut, respectiv la mese şi băncuţe, plus încă 300 de locuri pe treptele din Piaţa 25 Octombrie. O să avem un ecran de 25 m², full HD, pe care se vor putea viziona toate meciurile în calitate foarte bună” a spus Robert Schwarzkopf, organizator al evenimentului.

2 comentarii

  1. George Răspunde

    Asta le mai lipsea locuitorilor din centru nou ,urlete alea alea …

  2. Fara Cap Răspunde

    Nu gases nici o firma cu numele de SC World Media SRL. Cand a-ti facut-o aseara?

    Aveti acordul locatarilor din centru sa faceti galagie dupa 10 sau o sa puneti pe MUTE? Aia chiar ar fi de rasul lumii, pe langa berea cu pret de zilele orasului.

    Sa il aduceti pe Stef si firma lui de paza sa ii salte de la pasa pe aia care nu fac consumatie ca doar nu sunteti ONG.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.