Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Care sunt cele mai căutate ceasuri online în județul Satu Mare. Cercetare de piață ceasmania.ro

ceasmaniaPrin procesarea datelor furnizate de Google din ultimele 24 de luni, specialistii DWF impreuna cu Ceasmania.ro, unic distribuitor al brandurilor Guess si GC din tara, au identificat interesul exprimat de locuitorii judetului Satu Mare pentru ceasurile de mana comandate pe internet. 

La nivel national, in prezent se inregistreaza aproximativ 310.000 cautari pe luna pentru cuvinte ce fac referire la procesul de achizitie al unui ceas. In lunile noiembrie – decembrie se ating 450.000 de cautari lunar, aceasta fiind perioada de varf a anului. Comparativ cu anul trecut, se inregistreaza o crestere a interesului romanilor pentru ceasuri cu 10.71%.

In analiza de fata, a fost urmarit interesul locuitorilor judetului Satu Mare pentru principalele categorii de ceasuri: ieftine, ceasuri de lux, ceasuri inteligente, de dama si barbatesti.

Conform datelor Google, in acest an au crescut volumele de cautari atat pentru ceasurile de dama, cat si pentru cele barbatesti. Intre aceste doua categorii, se remarca insa scaderea interesului pentru ceasurile barbatesti (-1.41% fata de anul trecut), in timp ce pentru ceasurile de dama, analiza Ceasmania.ro releva o crestere de 5.44%.

Intre ceasurile barbatesti, brandurile care au cea mai mare vizibilitate sunt Guess, Tissot, Tommy Hilfiger, Fossil, Festina, Escape si Casio.

Studiul Ceasmania a avut in vedere si evolutia interesului locuitorilor judetului Satu Mare pentru ceasurile de lux, comparativ cu cele ieftine. Avand la baza datele obtinute in ultimele 24 de luni de la Google, se observa ca volumul de cautari pentru ceasurile de lux a crescut de la 3,680 la 3,560, ceea ce inseamna o scadere de 3.26 procente.

“Brandurile Rolex, Omega si Longines sunt cele mai cautate in Satu Mare, acestia fiind tot mai interesati si de Guess, care a inregistrat o crestere semnificativa din acest punct de vedere”, declara Ciprian Margarint, Online Manager Ceasmania.ro

In ceea ce priveste ceasurile ieftine, aceasta categorie a scazut cu 20.63% in ultimul an, insumand acum 2,000 de cautari.

La polul opus, o crestere spectaculoasa se poate observa in randul ceasurilor inteligente, numite si Smartwatch. In 2016 a avut loc o majorare de 104.00% a interesului locuitorilor Satu Mare pentru acest tip de ceasuri, nivelul atins in prezent fiind de 3,060 de cautari. Ce inseamna acest lucru? Locuitorii judetului Satu Mare sunt tot mai atrasi de gadget-urile de ultima generatie si isi doresc sa achizitioneze astfel de ceasuri inteligente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.