Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Ce avere are noul primar Kereskenyi Gabor. Declarație de avere

Kereskenyi_GaborNoul primar al municipiul Satu Mare, Kereskenyi Gabor, își începe mandatul în fruntea urbei cu o avere relativ modestă.

Potrivit ultimei declarației de avere postată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, Kereskenyi Gabor are două terenuri intravilane în Supur și Satu Mare. Cel din Supur este achiziționat în anul 2009, cotă 1/2, iar cel din Satu Mare a fost cumpărat în 2014, dobândit prin partaj, titular fiind Kereskenyi Noemi.

Tot în 2014 a cumpărat un apartament de 108,84 mp, imobil deținut împreună cu soția lui. La domeniul autoturism, famila deține un autoturism Saab 9-3, an de fabricație 2009. Din anul 2008 are deschise două conturi la OTP Bank cu un depozit total de peste 42.000 lei.

La capitolul datorii, acesta are un împrumut de 20.000 euro, contractat în 2009, de la dr. Agardy Miklos, scadent în 2024.  

Din punct de vedere al veniturilor încasate în anul 2015, Kereskenyi Gabor a obtinut venituri din salariul de deputat  de 59.811 lei iar soția sa a obținut 30.094 de lei din salariul de la Apaserv Satu Mare SA și 3.150 de la PFA, iar din alocația copilului 756 lei.

6 comentarii

  1. Unu' Răspunde

    Ce bine se câștigă la Apaserv …
    Oare cât poate să lucreze dacă își permite să conducă și un PFA?

  2. curios Răspunde

    Ce nu inteleg eu de ce s-a imprumutat cu 20.000 euro de la o persoana fizica cand avea si inca are un depozit de 42000 lei, aproximativ 10.000 euro ?!

  3. Valahu Răspunde

    Are de la mine funie si sapun gratis.

    • Norick Răspunde

      Inteligent comentariu. Sper sa faci peste 4 ani majoratul , ca sa mergi si tu sa-l votezi… 🙂 😀 😛

  4. curios Răspunde

    În 2009 când a luat împrumutul era viceprimar. Inprumuturile de la persoane fizice sunt metode clasice de spălare de bani la politicienii de la noi. Cum este? Va rog sa ne lămuriți domnule primar “tânăr și cinstit”

  5. mihnea Răspunde

    Acelasi apartament pe care l-a primit drept cadou de la Austria Invest, pentru vorul in Cosnilui pentru PUD-ul de pe Ady Endre? Si care, in acte apartinea unui unchi de-al lui (doar prost fiind, utilitatile le-a trecut, inca de la inceput, pe numele nevestei?) 🙂 Poate asta ar lamuri-o, domnul primat tanar si constit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.