Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

Drumul Satu Mare – Cluj, inundat din cauza ploilor abundente. Atenționare din partea șoferilor sătmăreni (FOTO& VIDEO)

inundatii satu mare clujDrumul Satu Mare  – Cluj Napoca este aproape blocat din cauza inundațiilor. În urma precipitațiilor abundente căzute ieri noapte și azi dimineață, mai multe pârâuri din zona localităților Sâmpaul și Sâncraiul Almașului (județul Sălaj), înainte de a urca pe Topa Mică, și-au ieșit din matcă, iar porțiuni însemnate de drum sunt acoperite de apă.

Potrivit fotografiilor și imaginilor video postate de sătmăreni, pe aceste porțiuni de drum se circulă foarte greu, iar unii șoferi nu au avut curajul să continue drumul de frică să nu li se oprească mașina chiar în mijlocul apelor.

Imaginile prezentate mai relevă faptul că, pe anumite porțiuni, apa care acoperea carosabilul are, pe alocuri, o adâncime ce depășește 50 de cm. 

În condițiile în care continuă să plouă sunt șanse foarte mari ca și alte porțiuni să de drum să fie acoperite de apă, iar pe cele deja inundate adâncimea să crească și mai mult. În aceste condiții, sătmărenilor li se recomandă să evite, în această perioadă, deplasările spre Cluj Napoca. 

Un comentariu

  1. Hornar Vasile Silviu Răspunde

    Si noi am trecut azi in jurul orei 12 pe acolo. La risc. Noroc ca loganul e inalt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.