Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

Grav accident de circulație între Vama și Racșa. O victimă este în comă

copii accidentatiUn accident rutier soldat cu trei victime a avut loc aseară, în jurul orelor 22:25, între localitățile Vama și Racșa. Un tânăr de 19 ani din Negrești Oaș a intrat în coliziune cu o remorcă nesemnalizată ce era tractată de aun autoturism de teren care circula în fața sa. În mașină se afla tânărul împreună cu cei doi părinți ai săi.

Polițiștii rutieri negreșteni care au intervenit la fața locului, au stabilit că la volanul autoturismului de teren se afla F.N. de 29 de ani din localitatea Racșa și au constatat că pe lângă faptul că remorca nu era semnalizată, nu era nici măcar înmatriculată, iar mașina de teren avea numere false de înamtriculare. 

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a părinților tânărului de 19 ani, pasageri din autoturism.

Serviciul Județean de Ambulanță Satu Mare a fost solicitat la fața locului prin apel la 112. La locul solicitării au ajuns în scurt timp două echipaje  ale ambulanței Negrești Oaș si un echipaj de prim ajutor. Ca urmare a gravității uneia dintre victime s-a impus și alocarea echipajului SMURD.

Ambulanța de tip B2 a preluat o pacientă (mama șoferului), în vârstă de 49 ani în comă severă, cu traumatism cranio facial acut,  cu fractură și înfundare de os frontal , cu hemoragie internă , care a fost transportată după acordarea primului ajutor la CPU Negrești Oaș unde necesita susținere avansată a funcțiilor vitale, iar apoi a fost preluată de SMURD-TIM și transportată la UPU Baia Mare.            

Al doilea caz a fost bărbat de 47 ani (tatăl șoferului), conștient, cu un traumatism cranio facial acut minor și fractură de antebrat. Bărbatul a fost preluat echipajul EPA și transportat la spitalul Negrești Oaș.

Al treilea caz, tot bărbat (fiul celor doi), în vârstă de 19 ani, șoferul autoturismului implicat în accident, a prezentat doar policontuzii și escoriații, a fost conștient și adus de  o altă ambulanță Negresti Oas.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.

Polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal pentru  vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și punere în circulație a unui autoturism cu numere false de înmatriculare.

Sursa: IPJ Satu Mare, Ambulanța Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.