Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Ioan Opriș: Salubritatea din orașul Satu Mare lasă de dorit (VIDEO)

Ioan Opris 2Orașul Satu Mare are de ce să fie vizitat. E timpul să se redescopere dimensiunea culturală a orașului, un mare potențial pentru turism ce duce la dezvoltarea urbei. În Satu Mare obiectivele istorice nu sunt puse în valoare, curățenia lăsând de dorit nu doar în centrul municipiului, ci și în tot orașul.

Avem obiective importante în municipiul Satu Mare care nu sunt puse în valoare. În jurul Turnului Pompierilor, de exemplu, nu este întreținută zona foarte bine, nu este amenajată pentru turiști, iar curățenia din jurul acestuia lasă mult de dorit. Noi ne propunem să punem în valoare obiectivele turistice, monumentele istorice și de asemenea să lucrăm foarte mult la curățenie, punând accent în mod special pe aceste zone pentru turiști care pot fi atrași  prin ordine în jurul acestor obiective”, a declarat Ioan Opriș, candidatul UNPR la Primăria Satu Mare.

Sursa: UNPR Satu Mare

Un comentariu

  1. Gigi Răspunde

    Ma nene nu stiu cine esti si ce te califica,dar vazind ce partid te sustine este clar.Dar ma intreb ca roman astea sunt nebunni cind isi calculeaza sansele,ar trebui sa va scuipe romanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.