Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Liderii UDMR mulțumesc alegătorilor pentru victorie: Continuăm împreună, indiferent de etnie!

Gabor Kereskenyi, Pataki Csaba (10)Victoria este a noastră tuturor! Toți alegătorii care au folosit dreptul lor cetățenesc, indiferent că au votat în micile localități rurale, sau în municipiu-reședința de județ, au contribuit la succes și au demonstrat forța și înțelepciunea sătmărenilor.

Miza alegerilor de acum a fost stabilirea direcțiilor de dezvoltare a județului, iar majoritatea alegătorilor a ales schimbarea, exprimând voința spre dinamism și progres. Majoritatea a înțeles și a acceptat propunerea noastră formulată în program. Am câștigat astfel, mari responsabilități și în perioada următoare ne așteaptă provocări importante. Trebuie să creștem competitivitatea localităților din județ, să creăm locuri de muncă, să îmbunătățim circulația rutieră, și în general să ajungem din urmă regiunile învecinate.

În numele organizației județene și municipale UDMR dorim să mulțumim pentru încrederea acordată la alegerile locale de către locuitorii județului Satu Mare. Mulțumim că ați ales stabilitatea și echilibrul, mulțumim că ați acordat șansa să pornim pe drumul cel bun!

Continuăm împreună pentru toți locuitorii județului Satu Mare indiferent de etnie sau confesiune!

Cu respect,

 Pataki Csaba

Președinte, Organizația Județeană UDMR Satu Mare

Kereskényi Gábor

Președinte, Organizația Municipală UDMR Satu Mare

7 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Alianță PNL PSD Alde .

  2. florin Răspunde

    DL Gabor v-am votat pt ca avem incredere in viziunea D-voastra si sa scapam de PSD … sper sa nu va aliati cu acestea..ca va pierdeti increderea electoratului.

  3. nicu Răspunde

    Sper sa rezistati tentatiei de a va alia cu PSD si sa desavarsiti schimbarea prin trimiterea PSD in opozitie atat la municipiu cat si la CJ.Ati castigat in municipiu ptr ca lumea s-a saturat de administratia Coica-PSD.Va doresc mult succes in dezvoltarea judetului.

  4. dorel cetatean Răspunde

    jura cu mana pe steagul romaniei mari ca asa va fi! O sa ai zile grele, Primare!

  5. bogdan Răspunde

    cu alte cuvinte,adio NEPI,adio SALA POLIVALENTA si discriminare impotriva romanilor de acum inainte…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.