Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

Mașini fără drept de circulație, depistate în Oaș. Șoferii, unul beat, celălalt fără permis

politia rutieraPolițiștii Secției Rurale Negrești Oaș, au constatat pe parcursul zilei de ieri două infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice. 

Astfel, în jurul orei  14,20 a fost identificat în trafic  C.S., în vârstă de  48 ani, din localitatea Vama, județul Satu Mare în timp ce conducea un autoturism de teren.

Fiind testat cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta avea o concentrație alcoolică de  0,94 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cu ocazia verificării autovehiculului s-a stabilit faptul că acesta era înmatriculat în Franța,  dar nu avea drept de circulație pe teritoriul României.

 În cauză a fost întocmit un dosar penal  pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat dar fără drept de circulație pe teritoriul României.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 15,20, a fost identificat în trafic I.L,. de 28 ani, din orașul Negrești Oaș, în timp ce conducea un autoturism care avea aplicate numere de înmatriculare străine, prin localitatea Vama, jud. Satu Mare.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că cel de la volan nu deține permis de conducere pentru nici o categorie  de vehicule iar autoturismul este înmatriculat în Anglia dar fără drept de circulație pe teritoriul României.

Și în acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul înmatriculat în alt stat dar fără drept de circulație în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.