Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Miss&Mister Tăcerea 2016: Georgiana Teodora Silion din București și Bogdan Malandici din Galați (FOTO)

Miss&Mister Tacerea 2016 (3)Titlurile de Miss&Mister Tăcerea 2016 au fost câștigate de frumoasa concurentă din București, Georgiana Teodora Silion și Bogdan Malandici din Galați.

Concursul național de frumusețe ”Miss și Mister Tăcerea 2016” s-a desfășurat sâmbătă, în sala Casei de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare. Organizarea concursului la Satu Mare a fost datorată câștigării titlului de Miss Tăcerea 2015 de către sătmăreanca Peleșchei Dora, care alături de Mister 2015 au asistat pe scenă la tot spectacolul desfășurat de cele 15 fete și 12 băieți, sosiți la Satu Mare din toate colțurile țării.

Competiția s-a desfășurat pe o perioadă de pe puțin 5 ore, timp în care concurenții au avut de trecut diverse probe de prezentare a propriei frumuseți, dar și una inedită, de talent și perspicacitate. Întregul spectacolul a fost presărat cu momente artistice ale membrilor sătmăreni ai Asociației Naționale a Surzilor, dar și o prezentare de modă a designerului Cosmin Mureșan, de la CM Creation de Mode. Proba de talent și perspicacitate a fost una provocatoare atât pentru concurenți cât și pentru numeroșii spectatori. Nu puțini concurenți au ales ca în această probă să prezinte un dans, spărgând astfel tiparele convențiilor și prejudecăților, arătând tuturor că se poate dans și fără muzică. Una din concurente a realizat un minunat dans de cabaret sincronizat perfect cu o muzică pe care, în realitate, ea nu o auzea.

În final, juriul a deliberat și i-au ales pe cei mai frumoși concurenți din competiția națională  Miss și Mister Tăcerea 2016.

Astfel, titlurile de Miss și Mister Tăcerea 2016 au fost câștigate de Georgiana Teodora Silion, frumoasa concurentă din București și Bogdan Malandici din Galați. Prin urmare, ediția cu numărul 26 se va desfășura la București. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.