P-ța 25 Octombrie invadată de suporteri. Mii de sătmăreni au trăit intens meciul România-Franța

11 iunie 2016 | 5 comentarii

Romania-Franta (3)Mii de sătmăreni au trăit intens fiecare moment al meciului România-Franța, trecând de la extaz la agonie nemeritată. România a pierdut primul meci al Campionatului European cu scorul de 2-1.

Meciul s-a disputat într-un ritm alert și nu au lipsit faze și ratări spectaculoase din partea ambelor protagoniste. După ce echipa României a reușit egalarea, sătmărenii prezenți în Centrul Nou au trăit cu entuziasm speranța unui rezultat memorabil. Golul marcat de francezi în minutul 89 le-a provocat o justificată reacția de frustrare.

Următoarele meciuri ale României sunt cele cu Elveția și Albania, decisive pentru calificarea naționalei în optimile EURO 2016.

Sătmărenii din P-ța 25 Octombrie s-au declarat mulțumiți de prestația echipei naționale în acest prim meci, fiind încântați de momentele în care au pus în mare dificultate echipa Franței. Și totuși nu-și pot reprima sentimentul de amărăciune provocat de pierderea meciului.

Transmisiile pe ecranul gigant din P-ța 25 Octombrie a următoarelor meciuri ale EURO 2016 vor continua sâmbătă cu Albania-Elveția, Țara Galilor-Slovacia și Anglia-Rusia.

Etichete: , , , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (5)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. Haaaaa spune:

  Cu Kereskenyi în mijlocul suporterilor purtând fularul galben cu Hai românia! !!

 2. satmareanu II. spune:

  Foarte bine a facut! A inceput cu dreptul. Pentru ca de acum inainte el este primarul satmarenilor, indiferent de etnie

 3. maghiar spune:

  foarte trist ca a facut asa,daca va continua tot asa va pierde pe toti care l-au votat sa ajunga primar

  • Haaaaa spune:

   Dimpotrivă,cei care l-au votat (adică maghiarii) îl vor vota din nou necondiționat dacă va fi susținut în continuare de UDMR, în schimb s-ar putea sa câștige și din voturile romanilor dacă va continua cu astfel de “gesturi”

 4. unu spune:

  FELICITARI viitorulu primar , este primul care sta langa oameni , si nu ne intereseaza ce a baut cat abaut pt ca este om si nu sovin cum era dorel stoica ( coica)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest