Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Pagubele produse de grindină, centralizate de Prefectură

grindina satu mareSubprefectul Altfatter Tamas a anunţat astăzi, în şedinţa Colegiului Prefectural, că s-a constituit o comisie care va stabili pagubele produse de grindina din ultima perioadă în judeţul Satu Mare, urmând ca rezultatul să fie trimis mai departe către Bcureşti în vederea acordării unor despăgubiri.

“Am stabilit ieri prin ordin de prefect o comisie care va stabili pagubele, mă refer la grindina care a fost în ultima perioadă în judeţ. Vreau să ştiţi de pe acum că până vineri trebuie să terminăm această evaluare şi luni dimineaţă trebuie să o transmitem centralizat ministerului. În consecinţă, pe toţi directorii, toţi şefii, vă rog să discutaţi cu oameni dumneavoastră să îi sensibilizaţi ca până vineri după amiază aceste procese verbale să fie legal întocmite şi aduse la cunoştinţa noastră”, a spus Altfatter Tamas.

Amintim că grindina căzută în această lună a provocat pagube serioase culturilor agricole din judeţ.

Un comentariu

  1. cristi Răspunde

    Și anul trecut au evaaluat pagube după gheața din luna mai și……am luat-o în brațe, ogradină complet distrusă, cu anexe și nici un f….n c..r, decâ probabil pentru uni alții, dar hârtii au știut să ceară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.