Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

Panică aseară la Satu Mare. Autoritățile puse pe jar, probabil, de un boschetar (FOTO)

alertaLocuitorii cartierului Micro 17 au trăit aseară clipe de panică după ce cineva a sunat la 112 alertând autoritățile că în stația de autobuz de pe strada Independenței, din imediata apropiere a Pieței, există un geamantan suspect abandonat. În jurul orei 22.30 zona a fost blocatăde intervenția geniștilor de la SRI, polițiștilor, pompierilor și jandarmilor, fiind declanșată alarmă de gradul ”0”

În stația indicată, lângă o băncuță, exista un geamantan mare de voiaj, de culoare verde, astfel că autoritățile au acționat potrivit protocoalelor pentru că nimeni nu știa ce conține geamantanul respectiv.

După circa o oră, geniștii au constatat că geamantanul este gol, astfel că acțiunea s-a încheiat.

A fost declanșată o anchetă pentru a fi descoperit cel care a lăsat geanta acolo și de ce a făcut acest lucru.

Copiii din cartier au povestit aseară că au văzut un boschetar care ar fi luat geamantanul de la o ghenă de gunoi. Ulterior, se pare că acesta a abandonat acest geamantan în stația de autobuz, lucru ce a stârnit panica de aseară din cartierul Micro 17.

În urmă cu mai mulți ani, podul Decebal a fost închis tot de un pachet suspect care s-a dovedit, în cele din urmă, că a fost lăsat acolo tot de un om al străzii.

2 comentarii

  1. Avram Răspunde

    Măcar asa își mai justifica și secu activitatea. Pentru ca nu se combate nimic în județul asta.

  2. Emil Răspunde

    Ar fi interesant sa aflam timpul in care s-a finalizat actiunea si daca autoritatile s-au incadrat in stardardele nationale si internationale din acest punct de vedere. Sper sa nu fie vreodata cazul unor interventii reale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.