Ultima actualizare: azi, 15:18

Publicitate

Pensiunea Ana din Odoreu, cea mai bine cotată pe Booking. Nota 9,9!

pensiune booking reviewPensiunea Ana din Odoreu este unitatea de cazare din județul Satu Mare cu cel mai mare scor de pe Booking. Notele date de clienții care s-au cazat aici prin cel mai cunoscut portal de profil, booking.com, au clasat pensiunea pe primul loc, fiind astfel înaintea celor mai renumite hoteluri din judeţ.

Pensiunea a fost deschisă recent şi a reuşit în doar câteva luni să ajungă în topul unităţilor de cazare, în ce priveşte serviciile oferite.

“Notele de pe booking sunt date în general de străini care vin şi se cazează la noi. Am avut coreeni care s-au simţit foarte bine, am avut biciclişti polonezi care şi-au lăsat autoturismul la noi şi au plecat cu bicicletele prin ţară, am avut tot polonezi care s-au cazat la noi în timpul concursului de câini din Satu Mare, dar şi motociclişti din Slovacia. Toţi au fost impresionaţi de pensiunea nouă, le-au plăcut camerele curate, terasa, dar mai ales le-a plăcut liniştea din timpul nopţii, au putut să se odihnească foarte bine. Toți cei care ne-au dat note, ne-au dat 10, mai puţin un cuplu de olandezi care a dat nota 9,6 la locaţie, ceea ce ne-a făcut o medie de 9,9”, a spus proprietarul, Ana.

Pensiunea Ana din Odoreu a luat ființă din dorința de oferi turiștilor care calcă pragul județului Satu Mare un spațiu de cazare confortabil, plăcut și la prețuri accesibile. Situată la doar 10 km de municipiul Satu Mare, construcția este una nouă și modernă care îmbină elementele tradiționale cu cele moderne și pune la dispoziție zece locuri de cazare în cinci camere.

Camerele Pensiunii Ana au grupuri sanitare proprii. Gazda Ana oferă turiștilor cazați un mic dejun copios și sănătos, iar cei care vor să-și încerce abilitățile culinare, au la dispoziție o bucătărie utilată cu cele mai moderne electrocasnice, dar și șansa de a încerca zona barbeque din grădina pensiunii.

Tarife:

– 80 lei camera/noapte cu mic dejun inclus

Pentru perioade mai lungi se oferă reduceri!

Mai mult, Pensiunea Ana este ideală pentru a te refugia de cotidianul urban, locul fiind ideal și pentru chefuri restrânse sau pentru o relaxare departe de tumultul și agitația orașului.

pensiunea ana vara palmier

Facilităţi cazare:

– recepţie 24/24

– internet WiFi

-parcare proprie

-terasă

-încălzire centrală şi apă caldă 24/24h

-acces cu animale de companie permis 

-cameră cu baie proprie şi cabină de duş

– grădină

Camere disponibile:

– 3 camere cu pat matrimonial

– 2 camere cu câte 2 paturi de o persoană

pensiunea ana odoreu (41) 

Living:

– SMART TV cu diagonala 102 cm

– sistem boxe 5.1

-WiFi 

pensiunea ana odoreu (71)

Bucătărie dotată cu ustensile, tacâmuri, veselă:

– masă şi locuri pentru 10 persoane

– combină frigorifică

-cuptor cu microunde

-blender

-plită gaz

-cuptor electric

– toaster

– expresor cafea

 pensiunea ana odoreu (3) 

Facilităţi curte:

– un loc special amenajat pentru preparate pe piatră şi la ceaun.

Tarife:

– 80 lei camera/noapte. Mic dejun inclus

Pentru perioade mai lungi se oferă reduceri.

Pensiunea ANA poate fi rezervată în totalitate pentru diverse evenimente (8 Martie, zile de naștere, sărbători, Paște, Revelion, zile libere, week-end-uri) la prețul de 700 lei/24 h.

Pentru week-end-uri: vineri-duminică – 1200 lei.

Contact:
0749.826.186 – Pietrar Ana

Facebook – Pensiunea Ana Odoreu

Fie ca sunteți într-o vizită de afaceri sau în vacanță, prin serviciile și condițiile pe care le oferă Pensiunea Ana, tot ce vă veți dori la plecare va fi să reveniți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.