Ultima actualizare: azi, 17:11

Locale

Polițiștii au suspendat 15 permise de conducere într-o singură zi. Opt au fost pentru alcool

alcool la volanÎn urma acțiunilor desfășurate ieri în trafic de polițiștii rutieri sătmăreni, au fost suspendat nu mai puțin de 15 permise de conducere.

Astfel, poliţiştii rutieri au constatat două infracţiuni de conducere auto sub influența alcoolului și au reţinut opt permise de conducere pentru consum de alcool la volan, din care două în urma săvârșirii de infracțiuni  iar șase la regimul contravențional.

Pe DN1 C,  a fost identificat în trafic F.K., de 50 de ani,  din Livada, judeţul Satu Mare, în timp ce conducea un autoturism, deși anterior consumase băuturi  alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a indicat o  concentraţie a vaporilor de alcool emanaţi de 0,47 mg/l. În aceeași localitate a fost identificat la volan și M.O., de 47 de ani, din Livada, are a condus un autoturism având o concentraţie a vaporilor de alcool emanaţi de 0,55 mg/l.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale şi s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru alte neregulile depistate în trafic poliţiştii au aplicat 191 sancţiuni contravenţionale iar pentru alte abateri au mai fost reținute șapte permise de conducere,  în vederea suspendării dreptului de a conduce. Valoarea amenzilor depăşeşte suma de 25.000 de lei.

Un comentariu

  1. ionel Răspunde

    Pai ce altceva stiu sa faca?nu-i bai ca drumurile arata ca dupa bombe, bine ca platim impozite..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.