Primarul Kereskenyi nu mai vrea lubenițe la colț de stradă. Îi trimite pe comercianți în piețe

27 iunie 2016 | 6 comentarii

SONY DSCPrimăria Satu Mare anunță, prin intermediul unui comunicat de presă, că se interzice comercializarea lubenițelor, dar și a altor fructe și legume, la colț de stradă. Comercianții sunt îndrumați să-și închirieze mese în piețe.

”Începând cu data de 27 iunie, nu se mai prelungesc autorizațiile de comercializare a pepenilor, legumelor și fructelor pe domeniul public al Municipiului Satu Mare. Comercianții au posibilitatea de a-și închiria locuri în piețele de pe raza Municipiului Satu Mare, în vederea comercializării acestor produse, existând locuri libere în toate piețele.

Poliția Locală va efectua activități de control, în vederea respectării celor stabilite și va lua măsuri de sancționare a comercianților care nu vor respecta reglementările în vigoare, conform Legii 12/1990, republicată”, se arată în comunicatul Primăriei Satu Mare. 

Etichete: , , , , , ,

Categorie: Locale

Comentarii (6)

Trackback URL | RSS Feed comentarii

Responsabilitatea juridică a comentariilor revine în totalitate autorilor, care își asumă în întregime și consecințele legale

 1. satmarean spune:

  A fost si cazul, fiecare colt de strada e mizerabil din cauza acestor “producatori”, care defapt cumpara marfa de la supermarket la 1 leu kg-ul si o vand la 3 lei la colt de strada.

 2. bine spune:

  corect ,o masura buna!

 3. dorel cetatean spune:

  Masura e buna, dar in piete e plin de evazionisti, sa nu spun altfel.. legume fructe aduse din Polonia, fara acte, fara fiscalizare, nimic! Deci, sa facem curatenie in piete si la colturi de strada! Sunt aceleasi persoane, care ocupa pietele, parcarile de la intrarile in oras ( a se vedea parcare de la parcul industrial) si colturile de strada! Sunt toti producatori de prin Stana, etc.. producatori de banan, kiwi, capsuni, pepene de Dabuleni, etc..

 4. Tunde Igli spune:

  ar trebui facuta putina ordine si in piete pt ca majoritatea comerciantilor au certificat de producator dar habar nu au cum se culltiva produsul pe care o vand!

 5. Unu' spune:

  Cat tin promotiile cu lebenita de la Kaufland (apoi Auchan, Penny, Lidl …), or fi prezenti si ei…

 6. Nicolae Nicu spune:

  D-le prefect ia luati la puricat primarii din comune care dau certificate de producatori unor cetateni care habar nu au ce e aia o sapa si nici n-au pus piciorul vreodata in camp la munca numai la cio….t .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

 • RSS
 • Facebook
 • Google+
 • LinkedIn
 • YouTube
 • Pinterest