Ultima actualizare: ieri, 21:48

Sport

Recolta Dorolț a promovat în Liga a III-a. Ghinionul unora, norocul altora

dorolt2Campioana județului Satu Mare, Recolta Dorolț, se poate considera deja promovată în Liga a III-a. Echipa sătmăreană trebuia să dispute două manșe de baraj pentru promovare cu campioana județului Bihor, FC Hidișel, dar conducerea echipei bihorene a anunțat că nu se mai prezintă la meciurile de baraj din motive financiare.

 „Am făcut calcule şi am ajuns la concluzia că nu ne putem permite să susţinem financiar echipa în Liga a III-a. În aceste condiţii am decis să nu mai participăm la meciurile de baraj. Preferăm să intrăm în vacanţă, decât să mai cheltuim peste 5.000 de lei pentru dubla manşă de baraj. Pentru a putea juca în Liga a III-a ne-ar trebui minim 600.000 de lei. De unde banii ăştia? Am contactat şi diverşi sponsori dar nu sunt interesaţi. Considerăm că este o decizie realistă. Ce am realizat până acum cu FC Hidişel este maximum cât ne permitem”, a declarat pentru dincolodesport.eu, managerul Spiridon Baltsavias.

Norocul Olimpiei, care nu a mai disputat meciurile de baraj pentru menținerea în Liga a II-a, s-a transferat la Recolta Dorolț, care se află în aceeași situație în ceea ce privește promovarea în eșalonul trei al fotbalului românesc.

Astfel, sezonul viitor județul Satu Mare va avea o echipă în Liga a II-a, în speță Olimpia Satu Mare, și o echipă în Liga a III-a, Recolta Dorolț. 

Un comentariu

  1. Vamos Răspunde

    De ce oare atata verde……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.