Ultima actualizare: azi, 11:07

Locale

Romeo Nicoară: Am votat pentru a genera o viață mai bună pentru sătmăreni

Romeo Nicoara (35)Co-președintele PNL Satu Mare, deputatul Romeo Nicoară, și-a exprimat astăzi dimineață votul la secția nr. 62 din incinta Liceului I.C. Brătianu, declarând că votul lui este pentru sătmăreni, pentru traiul de zi cu zi, 5 iunie, fiind o zi în care se decide conducerea ”cetății Satu Mare”.

Am votat astăzi pentru oameni, pentru oamenii municipiului Satu Mare, pentru viața noastră, pentru traiul nostru de zi cu zi. Cred cu tărie că este nevoie să ne implicăm cu toții astăzi, în 5 iunie, această zi importantă pentru România nu numai pentru județul Satu Mare. Să ieșim la vot, să punem ștampila pe buletinele de vot pentru a genera în primul rând pentru noi dezvoltare, de a genera o viață mai bună pentru sătmăreni. Vedem cu ochii noștri că Satu Mare are nevoie de impuls pentru dezvoltare, de aceea cred că este important ca fiecare să iasă astăzi din casă, 5-10 minute din timpul său să-și dedice acestui lucru și să vină să voteze pentru că o dată la patru ani ne exprimăm punctul de vedere pentru conducerea cetății. Este cetatea noastră Satu Mare, pe care vrem să o vedem mai frumoasă, mai bună, mai înfloritoare”, a declarat co-președintele PNL Satu Mare, Romeo Nicoară.

Romeo Nicoară este propunerea partidului pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Satu mare. Deputatul a venit la secția de votare însoțit de câțiva membri de partid și mama sa, urând membrilor Biroului Electoral din Liceul I.C. Brătianu o zi ușoară și fără probleme. 

PortalSM vă ține la curent cu desfășurarea alegerilor, eventualele probleme apărute, declarațiile candidaților și liderilor politici dar și cu primele  Rezultate alegeri locale Satu Mare.

Un comentariu

  1. STEFI Răspunde

    CIUDATI INDIVIZI SAU STRECURAT IN ALAIUL LUI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.