Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Sală de sport ultramodernă construită la Mădăras. Urmează un stadion de fotbal

lucrari-sala-sportO sală ultramodernă de sport, cu o capacitate de peste o sută de locuri urmează a fi construită în scurt timp la Ardud, lucru ce dovedește că rezultatele deosebite obținute de luptătorii din zona Ardudului n-au rămas fără ecou la București.

La finalul săptămânii trecute la Primăria Ardud a sosit o adresă de la CNI ( Compania Națională de Investiții) prin care se aduce la cunoștință că obiectivul ”sală de sport cu 102 locuri” a fost luat în evidență și urmează a fi finanțat. E vorba de construirea unei săli la Mădăras pe locul fostei grădinițe, scrie satumaresport.ro. Adică excat locul unde acum funcționează Centrul de lupte din localitate.

Se pare că luccrurile nu se vor opri aici. Într-un viitor nu foarte îndepărtat , tot pe baza unor proiecte depuse la București de primarul Ovidiu Duma , va fi construită și o arenă modernă pentru fotbal. Deci eforturile depuse de primarul Ovidiu Duma nu au fost deșarte și este cel mai elcvent exemplu al zicalei românești ”Omul sfințește locul”.

 

2 comentarii

  1. Gigel Buc Răspunde

    Ovidiu meriti locul,de primar Liberal,Felicitari pentru acest proiect

  2. Fara Cap Răspunde

    O suta de persoane? De la anu facem in Ardud zilele orasului Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.