Ultima actualizare: ieri, 19:32

Locale

Sătmăreanul Manuel Chivari, locul 5 la Românii au talent!

manuel chivari (2)Sătmăreanul Manuel Chivari a fost vineri seară în direct la finala concursului Românii au Talent, difuzat de ProTV. El a ocupat locul 5 în finala emisiunii Românii au talent. Pentru prima dată, ProTv a anunțat clasamentul ultimilor 16 finaliști, în funcție de numărul de voturi dat de români.

Comparat cu Frank Sinatra şi Bruno Mars, Manuel Chivari a cântat piesa piesa “Cry me a river” a lui Justin Timberlake, într-o interpretare proprie, şi a reuşit să-l surprindă inclusiv pe Florin Călinescu.

Manuel Chivari a fost feliciat de Andra atât pentru evoluţia sa cât şi pentru alegerea orchestrei condusă de Mirel Cumpănaş şi Cosmin Agache.

“Creştem de la o apariţie la asta. Ce greutate are acest cântec! Am văzut că ai încercat să te schimbi ca atitudine, m-ai surprins şi de această dată, ai cântat rap. Important e că ai reuşit şi de această dată. Am crezut în tine, nu m-ai dezamăgit”, a spus Andra.

“Eu când trebuie să spun lucruri extraordinare nu îmi găsesc cuvintele dar o să fac un mic efort pentru tine că eşti destul de mare. Nu pot să spun că mă omor după Justin Timberlake, dar după tine are şi el o şansă acum”, a spus Florin Călinescu.

Câștigătorul celei de-a șasea ediții a concursului Românii au talent este Laura Bretan. Premiul constă în 120.000 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.