Ultima actualizare: ieri, 22:26

Publicitate

Școala de vară pentru copii la PrimaGYM. Dezvoltare personală, teatru, bodyART și multe surprize de vacanță

scoala de vara primagymVacanța începe cu PrimaGYM! Instructorii autorizați de la PrimaGYM organizează ”Școala de vară pentru copii”, pe o durată de o săptămână în perioada 4-8 iulie și 11-15 iulie. Vacanța înseamnă pentru copii sănătate, autocunoaștere, distracție, mișcare și garantat multă veselie.

Toate aceste ingrediente îi vor bine dispune pe prichindei și vor avea ocazia de a învăța multe lucruri noi. Centrul de aerobic, cycling și fitness PrimaGYM Satu Mare își deschide larg porțile pentru un program special bazat pe sănătate, autocunoaștere, mișcare, distracție și bucurie, conceput de profesioniști pentru vacanța celor mici.

Durata şcolii de vară este de câte o săptămână în perioada 4-8 iulie şi 11-15 iulie. Se poate opta pentru şcoală de vară de 4 ore zilnic la 200 de lei pe săptămână pentru un copil sau 7 ore pe zi la 250 de lei pe săptămână plus masa de prânz la 7 lei zilnic, masă la alegere. Fraţii beneficiază de o reducere de 20%.

Cursurile şcolii de vară se adresează copiilor cu vârsta între 6 şi 12 ani

Cursurile Şcolii de vară pentru copiii PrimaGym se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 şi 12 ani, iar la centru participanţii se vor bucura să se afle în compania învăţătoarelor Loredana Ruba şi Ilyes Ilona, care este şi un foarte bun instructor PrimaGym, şi a antrenoarei Simona Niste pe care toţi copilaşii o îndrăgesc şi dovadă e numărul mare de copii care participă săptămânal la cursurile BodyArt Kids de la Primagym.

Cursuri de dezvoltare personală pentru copii, Zumba Kids, pictură, teatru de umbre

Echipa Şcolii de vară PrimaGym Satu Mare a conceput un program diversificat pentru participanţi, de la dezvoltare personală Kids la teatru de umbre, Metoda Pălăriuţelor Gânditoare, bodyART Kids, dans şi voie bună la orele de Zumba Kids, Jurnalul Emoţiilor Mele, pictură pe lemn, sticlă şi piatră, Ziua surprizelor cu îngheţată şi multe altele. Copiii vor avea fructe şi apă la discreţie şi ore vesele pe parcursul şederii la PrimaGym. 

Înscrieri la recepţia centrului sportiv

Înscrierile se fac până luni, 27 iunie, inclusiv, cu un avans de 100 de lei achitat la recepţie, iar diferenţa se plăteşte la începerea şcolii de vară. Tot la recepţia Centrului de aerobic, cycling şi fitness PrimaGym Satu Mare obţineţi mai multe informaţii despre programul şcolii de vară, telefon 0361.884.947.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.